Απόψεις

Το χρέος και το ιερό χρέος των Ελλήνων

Επί χρόνια μια συνομοταξία δημιουργών χρήματος μας δάνειζε, για να συσσωρευθεί τόσο χρέος ώστε να μην είναι δυνατή η εξόφλησή του από τους Έλληνες, γιατί αυτό προέβλεπε το σχέδιό τους. Είναι ολοφάνερο ότι τα χρήματα δεν έχουν καμιά αξία γι αυτούς, αλλά τα χρησιμοποιούν ως μέσον επιτυχίας των παμπάλαιων σκοπών τους. Τώρα, οι δανειστές μᾶς εκπαιδεύουν ώστε να πιστεύουμε ότι το χρέος είναι υπεύθυνο για την θλίψη και δυστυχία μας. Θέλουν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι «καλοί» κ’ εμείς οι «κακοί». Το πραγματικό όμως χρέος της Ελλάδος είναι αυτό το οποίο ξεπληρώνει εδώ και αιώνες η πατρίδα μας ευεργετώντας τους πάντες, όπως παραδέχονται οι ευεργετημένοι. Το συνεχές αυτό χρέος, είναι το ιερό χρέος των Ελλήνων. Το ένα χρέος είναι λεφτά, το άλλο είναι ανθρωπισμός.

1.Το χρέος των Ελλήνων δημιουργήθηκε συνωμοτικά από ομογάλακτους δήθεν πολιτικούς αντιπάλους, δημιουργούς και υπηρέτες της παρακμιακής μεταπολίτευσης, σε συνεργασία με ευρωαμερικανούς ομογάλακτούς τους ώστε να δικαιολογήσουν την επικείμενη προσπάθειά τους για τον παντοτινό αφανισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Το ιερό χρέος των Ελλήνων δημιουργήθηκε από Έλληνες σοφούς, ήρωες, υπέροχους σε πνεύμα και ήθος, πρωτοπόρους του ανθρωπίνου πολιτισμού, διδασκάλους της ανθρωπότητος, άριστους διανοητές που εργάσθηκαν για την εξύψωση των φιλανθρώπων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το χρέος υπολογίζεται με βάση το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν που είναι αποτέλεσμα έργου το οποίο μᾶς επιτρέπουν οι δανειστές μας να παράγουμε και είναι τέτοιας ποιότητος και μεγέθους ώστε να μην θίγονται ή απειλούνται τα συμφέροντά τους για να μας πείσουν ότι είναι ισχυροί. Είναι δε κοστολογημένο στις τράπεζές τους και στα χρηματιστήριά τους από τους ίδιους.
2.Το ιερό χρέος υπολογίζεται με βάση το Καθαρό Εθνικό Πνεύμα και είναι αποτέλεσμα πνευματικών και διανοητικών ικανοτήτων, αλλά και ηθικής, ενός δημιουργικού λαού, εκφρασμένο δια της τελειότερης γλώσσας της υφηλίου. Ενός λαού που δεν δάνεισε, αλλά δώρισε όλα τα βασικά στοιχεία ώστε να αναπτυχθούν υγιώς και όλοι οι άλλοι λαοί για να καταστούν ευτυχείς.

3.Το χρέος είναι αριθμοί συμφωνημένοι σε ΔΝΤ, Γιουρογκρούπ, Κομισιόν, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διαμορφούμενοι από ηγέτες και προωθητές της ΝΤΠ.
Το ιερό χρέος είναι ήθος, ιδανικά, αριστεία, αρετές, αξιοθέατα τρόπαια, ηρωικά ενθύμια, διαμορφούμενα από τις μέχρι πρότινος αξίες της ανθρωπότητος.

4.Το χρέος αντιπροσωπεύει το ωραία τυπωμένο βαμβακόχαρτο που μας έδωσαν ή τους πληκτρολογημένους αριθμούς σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και αυτό επειδή το χρήμα που μας δάνεισαν είναι χωρίς αντίκρισμα. Την ποσότητά του την διαμορφώνουν όπως θέλουν. Η ισχύς του χρήματός τους απορρέει από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να το τυπώνουν και που καθορίζουν την αξία του, χωρίς να μας πουν όμως ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τους έχουν δώσει το δικαίωμα να δημιουργούν χρήμα.
Το ιερό χρέος αντιπροσωπεύει την ευδαιμονία των Ελλήνων (και όλης της ανθρωπότητος) είναι τυπωμένο στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων, άσχετα αν κάποιοι δεν το αφήνουν να εκδηλωθεί, υπάρχει αιωνίως κληρονομικώς, και η ισχύς του απορρέει από το ότι μπορεί να δημιουργηθεί από όλους.

5.Το χρέος όσο και αν εξοφλείται τόσο διογκώνεται διότι έτσι είχε προαποφασισθεί, ώστε το επερχόμενο γενικό πλιάτσικο (σε ιδιωτική, εκκλησιαστική, δημόσια και «αφανή» περιουσία) των νεοσταυροφόρων να φαίνεται στους όχλους δικαιολογημένο, προβάλλοντας οι δανειστές μας αναίσθητη τυπολατρία.
Το ιερό χρέος όσο εξοφλείται τόσο λαμπρύνεται και λαμπρύνει τους υψηλόφρονες υπέρ αυτού εργάτες, όσο και τους ωφελούμενους, πολλαπλασιάζοντας έτσι την παγκόσμια κοσμιότητα.

6.Το χρέος οδηγεί εν σειρά στην υπεροψία, ανηθικότητα, μίσος, σκλαβιά και τέλος στον βιολογικό θάνατο (αν προλάβουν).
Το ιερό χρέος οδηγεί στην εξύψωση της προσκαίρου ζωής και στην δόξα υπέρ της οποίας μεριμνούσαν οι πρόγονοί μας αλλά και στην επερχόμενη δόξα σύμφωνα με τις προφητείες των αγίων μας, επειδή εξοφλείται επ’ ωφελεία όλων.

7.Το χρέος πρέπει να εξοφληθεί από τους τωρινούς Έλληνες και από τους μελλοντικούς κατοίκους της Ελλάδος (αυτό θα γίνεται μέχρι την ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης, μετά το χρέος δεν θα έχει λόγο ύπαρξης) για το καλό των παγκόσμιων εξουσιαστών και το κακό των υπολοίπων ανθρώπων.
Το ιερό χρέος πρέπει να εξοφληθεί από τους τωρινούς και μελλοντικούς Έλληνες επ’ ωφελεία ολοκλήρου του πλανήτη. Αυτοί που πιστεύουν ότι θα αφελληνίσουν τον πλανήτη πλανώνται.

8.Το χρέος εξυπηρετεί τους μνησικακούντες και φιλέκδικους άσπονδους συνεταίρους μας και τους εχθρεύοντές μας συμμάχους, που όχι συμπτωματικά είναι και εχθροί της ανθρωπότητος.
Το ιερό χρέος εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα που όχι συμπτωματικά εξυπηρετεί και όλη την υφήλιο. Δεν απέχει πολύ χρονικά η στιγμή κατά την οποία όλοι οι ξένοι συνάνθρωποί μας θα φωνάζουν και θα παρακαλάνε «Ελλάς, σώσε μας» (“Hellas, save us”).

Τα δύο χρέη έχουν και ένα υπέροχο κοινό σημείο. Και τα δύο υπόκεινται στον συμπαντικό νόμο της μεγαλειώδους ιστορικής νεμέσεως, η οποία αποκαθιστά την δικαιοσύνη. Ονομάζουν την κατάσταση στην Ελλάδα «κρίση χρέους». Η λέξη «κρίση» δεν σημαίνει μόνο «προβληματική κατάσταση», σημαίνει και «απονομή δικαιοσύνης». Για αυτόν το λόγο όταν λέμε ότι περιμένουμε την «κρίση του δικαστηρίου» εννοούμε ότι περιμένουμε την «απονομή δικαιοσύνης». Θα περάσουμε δύσκολα πληρώνοντας την συμμετοχή μας στην απομάκρυνση από τον προορισμό μας, την ηθική οπισθοδρόμηση, και την ασέβεια στην αφθονία, τόσο ως άτομα (ο καθένας κατά τα έργα του) όσο και συλλογικά, αλλά μετά θ’ αρχίσει η πρόοδος απ’ αυτούς που μπορούν.

Μας μιλούν τώρα για πρόοδο, ανάπτυξη, ειρήνη, ανθρώπινα δικαιώματα, ασφάλεια και τόσα άλλα που ακούγονται όμορφα. Για το σπουδαιότερο όμως αγαθό του οποίου η ανυπαρξία καθιστά όλα τα ανωτέρω ουτοπικά, δεν μας μιλούν. Δεν μας μιλούν πλέον για την ελευθερία, γιατί την μισούν. Την ελευθερία, που μόνο το ιερό χρέος μπορεί να επαναφέρει, διότι δεν υπάρχει ανθρωπισμός χωρίς ελευθερία.

Χρήστος Μαντζιάρης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...