Αρχείο

Τα δίνουν όλα τα «γεράκια» στις ΗΠΑ για να εκλεγεί η «άρρωστη» Χ. Κλίντον - Κρίσιμες ώρες με σενάρια δολοφονίας του Ν.Τραμπ....

Τα νέο-συντηρητικά «γεράκια» στην Ουάσιγκτον ευρίσκονται κάτω από  τεράστια πίεση και αγωνία λόγω του προβλήματος υγείας της Χίλαρυ, στην οποία έχουν  επενδύσει πολλά , παρά πολλά χρήματα και κυρίως μεγαλόπνοα σχέδια.  

Μες σε αυτούς ευρίσκεται και ο  «γενναιόδωρος»  σπόνσορας των εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη, και  δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος,  ο οποίος έδωσε και άλλα χρήματα με την μορφή δωρεάς.

Περίπου  2.5 εκατομμύρια  δολάρια δόθηκαν από τον ίδιο στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ Κλίντον, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η αμερικανική ομοσπονδιακή εκλογική επιτροπή, αναφέρουν ΜΜΕ      .

Η Αμερικανίδα υποψήφια για  την θέση του προέδρου των ΗΠΑ, συγκέντρωσε 88 εκατομμύρια  δολάρια στο σύνολο των εισφορών,  καθ 'όλη την διάρκεια  του 2016 μέχρι σήμερα.

Ο Σόρος μόνο,  έδωσε 7.000.000 δολάρια έχοντας τις δικές του προτεραιότητες σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Άλλοι  σημαντικοί  χορηγοί της Χίλαρυ ήταν ο  Ντάνιελ Αβραάμ,  ιδιοκτήτης της φίρμας  Slim Fast  ο οποίος έδωσε $ 3.000.000 , ο Fred Eychaner,  ιδιοκτήτης της εταιρείας  Newsweb Corporation, με  $ 3.000.000 και πολλοί άλλοι .

Μόλις 22 άτομα έχουν «χορηγήσει» όπως τονίζουν οι Αμερικανοί 43 εκατομμύρια δολάρια στον προεκλογικό αγώνα της Χίλαρυ. Τα χρήματα όμως που συγκέντρωσε η Αμερικανίδα υποψήφια και σύζυγος του πρώην προέδρου Μ.Κλίντον , αποτελούν νέο ρεκόρ για τις ΗΠΑ.

Το προβλήματα όμως με την υγεία της έχουν προκαλέσει θλίψη και πανικό τόσο στο επιτελείο της Χίλαρυ , όσο και στους παγκόσμιους «γύπες» , οι οποίοι έχουν επενδύσει πάρα πολλά στην εκλογή της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού «Politico», περίπου  το 50% των Αμερικανών πολιτών  δεν πείθονται από τα όσα έχει πει η Χίλαρι για την υγεία της,  ενώ το 30% υποστηρίζει ότι δεν θα  αντέξει σωματικά και ψυχικά η ίδια έως  το 2020.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την πραγματική εικόνα της Χίλαρυ , η οποία  ακόμα και να εκλεγεί δεν πρόκειται να κυβερνήσει η ίδια, αλλά ενδεχομένως ο αντιπρόεδρος, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην εναντίον της  .

Τα σκοτεινά σενάρια επίσης,  δίνουν και παίρνουν. Το πιο σοβαρό όμως είναι η  επόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση της με τον Ν.Τράμπ στις 26 Σεπτεμβρίου  , η οποία σε περίπτωση ακύρωσης της  λόγω αδυναμίας της ίδιας, θα μετατραπεί σε κόλαφο για την υποψηφιότητα της τον Νοέμβριο.

Ότι και να γίνει όμως αυτό που είναι απόλυτα σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι,  οι «παροικούντες» στην Ουάσιγκτον ετοιμάζονται για παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό να σώσουν την αμερικανική οικονομία και  φυσικά τους εαυτούς τους.

Η δημοσκόπηση της εφημερίδας  «Los Angeles Times» έδειξε ότι η απουσία της Χίλαρι από την προεκλογική εκστρατεία, λόγω των πολλών και μυστικών  προβλημάτων υγείας , αύξησε το προβάδισμα του Τραμπ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Ρεπουμπλικανός προηγείται με 47,7% έναντι 41% της Χίλαρι.

Για όλα αυτά,   αυτήν την περίοδο επανεμφανίζονται τα σενάρια συνωμοσίας που αφορούσαν την οικογένεια Κένεντι, για τον έτερο υποψήφιο για την θέση του Προέδρου Ν.Τράμπ.

Φοβούνται πολλοί δηλαδή ότι,  όπως δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος Τ. Κένεντι και ο αδελφός του , το ίδιο ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβεί και τώρα σε περίπτωση που η Χίλαρυ καταστεί τελείως ανήμπορη.

Οι σκοτεινές οργανώσεις που σημάδεψαν την περίοδο του 1960 στις ΗΠΑ , είναι εδώ και σήμερα με άλλους τρόπους , μεθόδους και «όπλα» , μόνο που οι επιδιώξεις τους παραμένουν ίδιες και αφορούν τον έλεγχο του πλανήτη.

Δεν θα προλάβουν διότι όπως αναφέρει και η προφητεία "ένας κοντός  κασιδιάρης  θα τους τινάξει στον αέρα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...