Εθνικά θέματα

Στρατιωτικοί για μισθολόγιο: Παιχνίδια με στημένα δημοσιεύματα

Την ψυχολογική πίεση που δέχονται τα στελέχη από "στοχευμένες δημοσιεύσεις" που μιλούν για νέες μειώσεις στα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για στοχευμένες δημοσιεύσεις που ακολουθούνται από κυβερνητικές διαψεύσεις, οι οποίες έρχονται σε συνέχεια του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό το οποίο επιφέρει μειώσεις πάνω από 30% στις νέες συντάξεις των στρατιωτικών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
Να σταματήσει η στοχοποίηση των Στρατιωτικών Όχι στα παιχνίδια με το μισθολογιό μας . Άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, Συνεχίζουμε τον αγώνα

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου δηλώνει την οργή των μελών της για τις στοχευμένες δημοσιεύσεις που μιλούν για νέες μειώσεις στα μισθολόγιά μας .

Η προσπάθεια αυτή με τις στοχευμένες δημοσιεύσεις και στην συνέχεια διαψεύσεις που ακολουθούν από την Κυβέρνηση έρχεται σε συνέχεια του νομοσχεδίου του Ασφαλιστικού μας που επιφέρει μειώσεις πάνω από 30% στις νέες συντάξεις των Στρατιωτικών.

Η κυβέρνηση αντί να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της για μερική αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων των Στρατιωτικών εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ,το οποίο με απόφαση του ζητεί εκ νέου την αποκατάσταση των μισθών μας , προσπαθεί μετα τις δημοσιεύσεις με τις ανακοινώσεις της να μας δείξει ότι αγωνίζεται.

Καλούμε τους βουλευτές όλων των Κομμάτων να απαιτήσουν την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ δείχνοντας έτσι τον σεβασμό τόσο στο λειτούργημα που επιτελούμε αλλά και στο Σύνταγμα των Ελλήνων.

Η Ένωσή μας θα αγωνιστεί με όλα ένομα μέσα που διαθέτει για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας.Καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίπλα στους συναδέλφους και μόνο. Μακριά από κομματικούς συνδικαλισμούς .Τίποτε δεν χάθηκε!...

Συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ