Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Την 150 Μ/Κ Μεραρχία πεζικού ανέπτυξε ο ρωσικός στρατός στα σύνορα με Ουκρανία! - Τι έρχεται;

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε τον αλλαγή ολόκληρης της σημερινής  διάταξης  και τον μετασχηματισμό των δυνάμεων του στρατού προς την  νότιο-δυτική κατεύθυνση,   έχοντας μέτωπο προς  Ουκρανία και Υπερδνειστερία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τον σκοπό αυτόν συγκεντρώνει μια νέα τεραστίων διαστάσεων στρατιωτική δύναμη νότιο-δυτικά.

Πλέον το Κρεμλίνο μετακινεί τα "πιόνια¨ στα σημεία τελικού προορισμού από όπου θα διεξαχθούν όλα όσα έχουν προφητευθεί, λεχθεί και οτιδήποτε άλλο.

Αυτό δήλωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός  Valery Gerasimov σύμφωνα με την  εφημερίδα  korrespondent.net .

«Σύντομα η 150 μηχανοκίνητη μεραρχία και μονάδες αρμάτων μάχης  θα μετασχηματισθούν αλλάζοντας και διάταξη, για να επιβλέπουν σαφώς προς την  νότιο-δυτικά κατεύθυνση, ενώ οι διοικητές και το προσωπικό τους που συμμετέχουν στις ασκήσεις« Καύκασος-2016 » εργάζονται για αυτόν τον σκοπό» ,  δήλωσε ο Gerasimov.

Την ίδια στιγμή το  ρωσικό ναυτικό πραγματοποιεί ασκήσεις ταυτόχρονα σε Μαύρη Θάλασσα και Κασπία Θάλασσα με την συμμετοχή επιθετικών και  μεταφορικών ελικοπτέρων αλλά και μαχητικών αεροσκαφών τα οποία υλοποιούν βολές με πραγματικά πυρά.

Το «μήνυμα» όμως της Μόσχας σε ΗΠΑ και ΕΕ αφορά τις κινήσεις που πραγματοποιούνται στην Ρουμανία και Μολδαβία εδώ και πολλούς μήνες και αφορούν την τύχη της Υπερδνειστερίας , την οποία φυλάσσει ο ρωσικός στρατός με ειδική δύναμη.

Παρά το γεγονός ότι αυτό το ρωσικό στρατιωτικό «μέτωπο» το οποίο  είναι  ισοδύναμο τουλάχιστον  2 στρατιών  δεν έχει  ακόμη διαμορφωθεί και  ευρίσκεται σε  στάδιο  προ-διαμόρφωσης, γίνεται σαφές το από που ακριβώς θα ξεκινήσει ενδεχομένως ένας μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη . Ουκρανία και Υπερδνειστερία θα είναι τα υποψήφια θύματα  της νέας τάξης πραγμάτων.

Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η περιοχή της υπερδνειστερίας αποτελεί τον επόμενα στόχο του ΝΑΤΟ μαζί με  την Ουκρανία, για αυτό και "παίρνουν μέτρα" στις δυνάμεις της συμμαχίας  .

Επίσης οι  εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου έχουν φουντώσει τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά μετά την ανακοίνωση της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας ότι ματαιώθηκε  εισβολή από το ουκρανικό στρατό στην Κριμαία.  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε την Ουκρανία για «άσκηση της τρομοκρατίας» και ορκίστηκε να εκδικηθεί τους θανάτους.

https://youtu.be/m0gXUPqgnTI

 

https://youtu.be/FvC6F8f1bEc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ