Αρχείο

Περού: Μυστηριώδης «οντότητα» καταγράφεται από κάμερα αστυνομικού τμήματος (βίντεο)


Το προσωπικό της Αστυνομίας στην πόλη της Miraflores (Αρεκίπα-Περού) διεξάγει έρευνα αυτές τις μέρες, στην ανάλυση των εικόνων που λήφθηκαν το πρωί στις 4 Μαρτίου 2015, από μια κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από τους χώρους του ίδιου του αστυνομικού τμήματος. Από ό, τι προκύπτει, φαίνεται ότι η κάμερα έχει συλλάβει μια τεράστια σκοτεινή φιγούρα να περνά με απίστευτη ταχύτητα τις σκάλες προς το δρόμο.

Ο επικεφαλής της δημόσιας ασφάλειας της Miraflores, ο Arturo Cabrera, είπε το βίντεο που αναλύθηκε επανειλημμένα δείχνει μια σκοτεινή παρουσία να προέρχεται έξω από το αστυνομικό τμήμα και να κατευθύνεται προς το δρόμο που βρίσκεται έξω από το κτίριο. Ο Arturo Cabrera inotlre δηλώνοντας είπε ότι δεν έγινε καμία επεξεργασία στο βίντεο.
Αυτή η γραφική ανάλυση, δείχνει λεπτομερώς την μυστηριώδη παρουσία που πηγαίνει έξω από αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης τις ιστορίες του Manuel Gonzales Prada, για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε ένα νεκροταφείο. Ο Manuel Prada είπε ότι οι άνθρωποι το βράδυ, βλέπουν περίεργα πράγματα και ακούν περίεργους θορύβους .. Η αστυνομία εξήγησε επίσης, ωστόσο, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα σχήμα «οντότητας» καταγράφεται μέσα στην ημέρα.

https://www.youtube.com/embed/NSMQVpNsyG4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ