Κοινωνία

«Ο πατέρας μου με βίαζε κάθε μέρα και με έλεγε "σύζυγό του"»: Μια 19χρονη σοκάρει [εικόνες]

Την κόλαση που έζησε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα περιέγραψε μια 19χρονη στη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Η νεαρή Εμα Μπερτ αποκάλυψε ότι ο βιολογικός της πατέρας, Κρίστοφερ Εντουαρντς, 40 ετών σήμερα, επανειλημμένα τη νάρκωνε και τη βίαζε επί δύο χρόνια. Και όχι απλώς αυτό. Τη φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης του, ενώ συνήθιζε να την αποκαλεί και «σύζυγό του»...

Η ιστορία της Εμα έγινε γνωστή όταν η ίδια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όσα δραματικά έζησε στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος τώρα βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Η Εμα σε ηλικία 15 ετών, όταν πήγε να μείνει μαζί με τον πατέρα της

Η Εμα πήγε να ζήσει για πρώτη φορά με τον πατέρα της το 2012, όταν ήταν 15 ετών, μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τη μητέρα της. Μέσα σε έναν μήνα από τη μετακόμισή της, ο πατέρας της άρχισε να τη βιάζει συστηματικά, ενώ της έδινε και ναρκωτικά.

Οταν κατάφερε να δραπετεύσει, η Εμα ήταν εθισένη στις αμφεταμίνες και την κοκαΐνη που της έδινε ο πατέρας της. Τώρα, είναι μητέρα ενός παιδιού, απεξαρτημένη από τα ναρκωτικά και ζει στην Ουαλία.

Η ίδια η Εμα περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες την ιστορία της: «Αυτός (σ.σ.: ο πατέρας της) έμπαινε και έβγαινε από τη ζωή μου επί σειρά ετών, ώσπου στα 15 μου μετακόμισα στο σπίτι του. Οι βιασμοί άρχισαν περίπου έναν μήνα αφότου είχα αρχίσει να μένω μαζί του. Τους πρώτους δύο μήνες που με βίαζε, δεν μιλούσε για το πώς με βίαζε. Απλά περίμενε να κοιμηθώ ή ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ και το έκανε. Μετά ήρθαν τα ναρκωτικά.

» Εφτασα σε σημείο να εξαρτώμαι από τα ναρκωτικά. Κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε επειδή ήμουν πολύ μαστουρωμένη. Το να είμαι τόσο εξαρτημένη μου προκάλεσε πολλά προβλήματα αφότου έφυγα. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αλλά ο κόσμος άρχισε να παρατηρεί ότι ήμουν "περίεργη" ή "διαφορετική". Συνήθιζε χαριτολογώντας να με αποκαλεί "σύζυγό του". Και πρακτικά ήμουν η σύζυγός του».

Η Εμα με τον πατέρα της

Αρχικά ο Εντουαρντς έδινε στην κόρη του κάνναβη, αλλά σύντομα άρχισε να της δίνει πιο σκληρά ναρκωτικά. Κατ' αυτόν τον τρόπο, η Εμα παρέμενε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πατέρας της τη βίαζε και έβγαζε άσεμνες φωτογραφίες της. Λέει η Εμα: «Ημουν σαν ένα άλλο άτομο όταν έπαιρνα ναρκωτικά. Οσο περισσότερα ναρκωτικά κατανάλωνα, τόσο αγνοούσα αυτό που συνέβαινε».

Οι ψυχικές πληγές οδήγησαν την Εμα στην απόφαση να πηδήξει από μια γέφυρα τον Δεκέμβριο του 2014, για «να βάλει τέλος σε όλο αυτόν τον πόνο». «Τότε ήταν που σκέφτηκα "τώρα πρέπει να μιλήσω"», λέει η ίδια.

Σε πιο πρόσφατη φωτογραφία τους

Η Εμα δραπέτευσε από την κόλασή της σε ηλικία 17 ετών, όταν ξέσπασε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση και οι συγγενείς της κάλεσαν την αστυνομία. Τώρα η Εμα, που σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, ελπίζει πως η ιστορία της θα ενθαρρύνει και άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να βγουν μπροστά και να μιλήσουν.

«Γι' αυτό τα αποκάλυψα όλα: για να σωθεί κάποια άλλη κοπέλα», λέει. «Κάποια στιγμή μπορεί να αποκτήσω κόρη και θέλω να της μιλήσω για αυτό, για να καταλάβει πως δεν είναι απαραίτητο να περάσει τον πόνο που πέρασα εγώ...». Πηγή: mirror

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...