Πολιτική

Ο Ιερώνυμος «κόβει» τις συναντήσεις με όλους τους υπουργούς

«ΤΡΙΖΕΙ» επικίνδυνα π καρέκλα του Νίκου Φίλη.

Η υπομονή του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι εξαντλείται, μαζί και πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου, με τους οποίους ο υπουργός Παιδείας δεν διατηρεί καλές σχέσεις, εξαιτίας του άμετρου αντικληρικαλισμού που τον διακατέχει και των απαράδεκτων θέσεων σε ευαίσθητα εθνικά θέματα.

Μετά και την τελευταία ανιστόρητη παρέμβαση του και υπό τον φόβο να σημειωθεί σοβαρή ρήξη στις σχέσεις κυβέρνησης - Εκκλησίας το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τρόπους για να εκτονωθεί η εμπρηστική κατάσταση.

Ήδη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «παγώνει» της συναντήσει με μέλη της κυβέρνησης μετά και την τελευταία πρόκληση στέλνοντας μήνυμα στον πρωθυπουργό πως τα «αστεία τελείωσαν».

Τώρα όλα δείχνουν πως ο αμετροεπής υπουργός Παιδείας θα αρχίσει να μετράει μέρες στη θέση του, που αποδεικνύεται ηλεκτρική και είτε θα αλλάξει πόστο στον προσεχή ανασχηματισμό είτε θα πάει σπίτι του (αν αρνηθεί να μετακινηθεί.)

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου βρισκόταν, για όσα συνέβησαν στην Αθήνα και θα ασχοληθεί προσωπικά θέλοντας καταρχάς να αποσοβήσει τη σοβαρή κρίση που πάει να ξεσπάσει με την Εκκλησία, η οποία μελλοντικά θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης ο οποίος προφανώς ακολουθεί δική του ατζέντα με αριστερίστικες εμμονές και ισχυρό εθνομηδενισμό αυτή τη φορά αρνήθηκε την προσφορά της Εκκλησίας κατά τη ναζιστική κατοχή αγνοώντας επιδεικτικά ιστορικές μελέτες, σύμφωνα με τις οποίες πάνω από 4.000 κληρικοί όλων των βαθμών συμμετείχαν στην Εθνική Αντίσταση, προσφέροντας το αίμα τους για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Ο Νίκος Φίλης κατά την προσφιλή του συνήθεια είτε αποκρύπτει σκοπίμως πτυχές της Ιστορίας είτε την ερμηνεύει κατά το δοκούν, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για τον πραγματικό ρόλο του.

Ειδικά από τη στιγμή που συμπεριφέρεται σαν να έχει αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση όλων των εθνικών χαρακτηριστικών μας.

 

Δημοκρατία

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...