Αρχείο

Ολομέτωπη επίθεση από την ΝΤΠ - Ζ.Μπρεζίνσκι: «Είναι πιο εύκολο στην εποχή μας να εξολοθρεύσεις παρά να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους» (Βίντεο)

Oλομέτωπη επίθεση από την ΝΤΠ: Ο περιβόητος σύμβουλος πολλών Αμερικανών Προέδρων αλλά και του νυν προέδρου Μ. Ομπάμα,  Ζ.Μπρεζίνκι, υπέρμαχος της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και φυσικά της παγκοσμιοποίησης δήλωσε ότι «ότι τώρα είναι πιο δύσκολος ο παγκόσμιος έλεγχος, και είναι πιο εύκολο να εξουδετερώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους ελέγξεις».

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα και «πηγή εμπιστευτικών πληροφοριών», ο ίδιος σε ερώτημα με θέμα την παγκόσμια χειραγώγηση, φέρεται να έθεσε ωμά την γνώμη του ισχυριζόμενος ότι «νέες και παλιές δυνάμεις αντιμετωπίζουν μια άνευ προηγουμένου κατάσταση και η «φονικότητα» της εξουσίας τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ», αλλά, δυστυχώς για τους τιμητές της παγκοσμιοποίησης, και η «ικανότητα να επιβάλουν τον έλεγχο επί των πολιτικά αφυπνισμένων μαζών του κόσμου είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Ενώ η συνείδηση της ανθρωπότητας αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς».

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέπτονται σοφά και να μην εξαπατώνται τόσο εύκολα όσο παλαιά . Οι μάζες αντιστέκονται, και δεν συμμορφώνονται με  τις επιδιώξεις των παγκόσμιων ηγετών , και αυτό είναι ακριβώς το είδος της συμπεριφοράς που θα καταστήσει ακόμα πιο δύσκολο για τους «ελεγκτές» να εφαρμόσουν το πρόγραμμά της  NWO, μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης , που θα υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο νόμισμα και στρατό, ενώ στο πληθυσμό θα έχει εμφυτευθεί μικροτσίπ «για προστασία», τονίζει ο ο αρχιερέας της νέας τάξης πραγμάτων.

zbig

Ο Μπρεζίνσκι είπε ότι «σε παλαιότερες εποχές, ήταν ευκολότερο να ελεγχθεί  ένα εκατομμύριο άνθρωποι κυριολεκτικά, από ό, τι φυσικά να εξουδετερωθεί ένα εκατομμύριο από αυτούς» , ενώ «σήμερα είναι απείρως ευκολότερο να εξουδετερώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να ελέγξεις ένα εκατομμύριο  » .

Σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr με τίτλο (Ο Μ.Ομπάμα έδωσε το έναυσμα από την έδρα του ΟΗΕ για την δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης), μόλις προχθές , «όλως τυχαίως» ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, υποστήριξε ότι τα έθνη θα πρέπει να εγκαταλείψουν την αυτονομία τους και τις ελευθερίες τους για την «διεθνή συνεργασία» με σκοπό την επίτευξη « παγκόσμιας ασφάλειας».

Επιβεβαιώνοντας έτσι την βιασύνη των "σκοτεινών οργανώσεων" ,  του Μπρεζίνσκυ και λοιπών "φιλάνθρωπων ευεργετών των μεταναστών" ,  να επιβάλουν με κάθε τρόπο τα άνομα σχεδία τους.

Για αυτό και εξάπλωσαν από το 2009 την παγκόσμια οικονομική κρίση, ενώ στην συνέχεια την εμπλούτισαν με την ισλαμική τρομοκρατία διενεργώντας μαζική επίθεση στην ζωή εκατομμυρίων πολιτών στην Ευρώπη και αλλού .

Το επόμενο στάδιο θα είναι οι μαζικές εξεγέρσεις πολιτών τύπου 'Σάρλοτ " στις ΗΠΑ .  

Για την ΝΤΠ και τους παγκόσμιους καθοδηγητές , «θα είναι σε μεγάλο βαθμό σωτήρια για τον πλανήτη η μείωση του πληθυσμού, και με αυτό το σκεπτικό δεν είναι μεγάλη υπόθεση να «εξουδετερωθούν» ένα εκατομμύριο άνθρωποι".

police-state-when-did-this-become-this

Το σχέδιό τους όπως ορίζεται από τους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζώρτζια στις ΗΠΑ είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε 500 εκατομμύρια, που αποτελεί σαφώς μια πολύ "διαχειρίσιμη" ανθρώπινη μάζα σε σχέση με τα 6 δις που κοντεύει  σήμερα.

Σε έναν κόσμο γεμάτο από το  απόλυτο σκότος και την ατελείωτη  διαφθορά, αυτό για το οποίο θα πρέπει να κανείς να είναι  αισιόδοξος , είναι ότι οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει τι «παίζεται γύρω τους», και αρχίζουν να αντιδρούν για να σπάσουν τα δεσμά της δουλείας και να ξεφύγουν από τον απόλυτο έλεγχο .

Μπορεί το ταξίδι προς την κατεύθυνση της πλήρους ευαισθητοποίησης να έχει ακόμα πολύ δρόμο , το ανθρώπινο πνεύμα όμως μαζί με την βοήθεια του Θεού και η αγάπη,  τελικά θα επικρατήσουν, αλλά στο μεταξύ υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα να γίνει.

https://youtu.be/GO2U9jJoWsM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ