Αρχείο

Ξεχειλίζει η οργή της κοινωνίας - Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά ο Α.Τσίπρας - Νέο επεισόδιο εις βάρος του (εικόνες)

Ξεχειλίζει η οργή της κοινωνίας απέναντι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού λόγω της δυσβάσταχτης κατάστασης που βρίσκεται η Ελλάδα.

Ιδιαίτερα επεισοδιακό αποδεικνύεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ένα ακόμα επεισόδιο έλαβε χώρα σε εκδήλωση του οργανισμού “East Mediterranean Business Culture Alliance” με θέμα “την αρχειοθέτηση της Ελληνοαμερικανικής Εμπειρίας στη διάρκεια του 21ου αιώνα”, στην οποία παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά απο την υποδοχή του πρωθυπουργού και αφού η παρουσίαση είχε ξεκινήσει, ο ηλικιωμένος ομογενής Δημοσθένης Κωνσταντάτος, που ήταν μάλιστα ενας εκ των καλεσμένων, σηκώθηκε απο την θέση του και σε έντονο ύφος άρχισε να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του πρωθυπουργού.

Θέμα της διαμαρτυρίας ήταν φυσικά το μνημόνιο, το δημοψήφισμα και η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Το ακροατήριο “πάγωσε”, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασε πράκτορας της υπηρεσίας Secret Service αλλά και άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα.

Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και πρίν ο ομιλητής ανέβει πάλι στο βήμα, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον ηλικιωμένο καθηγητή να καθίσει δίπλα του στην πρώτη σειρά. Μετά απο αυτό η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, μέχρι την αποχώρηση του Πρωθυπουργού, οποίος και έπρεπε να συμμετάσχει αμέσως μετά σε δείπνο με επαγγελματικούς συλλόγους της Ομογένειας στο Χάρβαρντ Κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Λίγο πριν αποχωρήσει απο τον χώρο ο Πρωθυπουργός ζήτησε να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον ηλικιωμένο ομογενή σε διπλανή αίθουσα, όπως και έγινε. Στην διάρκεια της εκδήλωσης μέσα στην αίθουσα του κλάμπ «3 Γουέστ» υπήρχε μια κάμερα και ενας φωτογράφος. Πολλοί δεν απο το ακροατήριο απαθανάτισαν την σκηνή με τα κινητά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του mignatiou.com.Με ανακοινωσή του ο καθηγητή κ. Νίκος Αλεξίου, καταδικάζει τη συμπεριφορά του ομογενή και τον κατηγορεί ότι προσπάθησε με την στάση του να αποσπάσει τα 15 δευτερόλεπτα δόξας.

Ακόμα, ένα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί προχτές όταν ο Α.Τσίπρας επισκέφτηκε ελληνο-αμερικανικό σχολείο, στην Αστόρια, των ΗΠΑ. Η περιφρόνηση της νέας γενιάς ήταν έντονη απέναντι στον πρωθυπουργό.Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...