Αρχείο

Νίκος Φίλης «Η πρωινή προσευχή & το μάθημα των Θρησκευτικών»

Ο «Υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων» Νίκος Φίλης, μιλά στην ΕΡΤ(09.09.2016), στην ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ, για το τι θα γίνει με την πρωινή προσευχή & το μάθημα των Θρησκευτικών στη νέα σχολική χρονιά, καταθέτοντας παράλληλα & τις δικές του απόψεις ή τουλάχιστον εκείνες τις απόψεις που του είπαν ότι θα πρέπει να υιοθετήσει & να υπερασπιστεί μέχρι τέλους, εφόσον τον έκαναν Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Η αλήθεια βέβαια πρέπει να γέρνει & στις δύο περιπτώσεις, αφού ο ίδιος στο τέλος του βίντεο, μας γνωστοποιεί, πως όλες αυτές οι αλλαγές γύρω από το θέμα των θρησκευτικών (& όχι μόνο), δεν είναι μια ιστορία βιασύνης ή μιας εβδομάδας, αλλά είναι προγράμματα που έχουν συζητηθεί - δοκιμαστεί εδώ & 2 – 3 χρόνια σε επιλεγμένα σχολεία, πριν ακόμα δηλαδή γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν δικαιολογώ το ΣΥΡΙΖΑ!
Θεός φυλάξει!

Απλά θέλω να πω, πως για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα τα μέτρα (γενικότερα), οι αλλαγές, οι μεταρρυθμίσεις, το ΔΝΤ κτλ., είναι σχεδιασμένα εδώ & χρόνια, για τους λόγους που σχεδόν όλοι πια ξέρουμε…, από αυτούς που ξέρουμε & απλά οι δικοί μας οι πολιτικοί - προδότες τα εφαρμόζουν.

Το μόνο που αλλάζει κατά καιρούς, είναι οι ηθοποιοί(πολιτικοί) & τα θέατρα(κόμματα), ώστε να ηρεμούν λίγο τα πνεύματα(η κοινωνία).

Και ενώ εμείς «ταξιδεύουμε»… αυτοί κρυφά, γρήγορα & αδιάκοπα με μικρά πηδηματάκια & κωλοτούμπες σαν λαγοί, συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους & είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Θα τους θυμίσω όμως εκείνο το παιδικό παραμυθάκι με τον λαγό & την χελώνα;

Άραγε θυμούνται ποιος νίκησε στο τέλος;

Η χελώνα!

https://www.youtube.com/watch?v=twMSWCwk6YM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ