Αρχείο

Κόλαση: Tζιχαντιστές βασανίζουν μέχρι θανάτου στρατιώτη του συριακού Στρατού όταν ξαφνικά εξολοθρεύονται από ρωσικά και συριακά μαχητικά - 80 επιδρομές σε 24 ώρες (βίντεο)


Εκδίκηση: Τεράστια εναέρια επιχείρηση εξολόθρευσης των τζιχαντιστών υλοποιεί από χθες το βράδυ η ρωσική και συριακή αεροπορία με 80 αεροπορικές επιδρομές σε  Χαλέπι και Χόμς. Αρρωστημένο βίντεο δείχνει τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ 'μετριοπαθείς" ισλαμιστές να χτυπάνε μέχρι θανάτου έναν γυμνό Σύρο στρατιώτη ο οποίος είναι κρεμασμένος. (Δείτε παρακάτω το βίντεο το οποίο περιέχει σκληρές εικόνες)

Το θύμα είναι ο λοχίας Ammar Shawish, και προέρχεται από την πόλη των Αλαουιτών Al-Mukharram, 42 χλμ βορειοδυτικά της Χομς. 

Αμέσως απογειώθηκαν μαχητικά και βομβάρδισαν τα πάντα...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της άμυνας του συριακού στρατού  και της  αεροπορίας μόνο χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν  περισσότερες από 55 αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες σκότωσαν δεκάδες τζιχαντιστές από το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας «fatah Halab»  στις περιοχές Handarate, Al-Layramoun και Dahret 'Abd Rabo, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα .

Την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται ισχυροί βομβαρδισμοί σε περιοχή βόρεια της Χομς. Η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 30 αεροπορικές επιδρομές την νύχτα, χτυπώντας τη βάση των μαχητών «Jabhat Fatah Al Sam » και «Harakat Ahrara Al-Sham» στα χωριά  talbiseh, Gharnata, Al-SAAN και Al-Farhaniyah.

Αυτά τα χωριά είναι από καιρό υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών και αποτελούν μυστικούς χώρους συγκέντρωσης τρομοκρατών, από τους οποίους εφορμούν υλοποιώντας επιθέσεις εναντίον του συριακού στρατού.

Το άμεσο αποτέλεσμα  των αεροπορικών επιδρομών ήταν ο θάνατος  δεκάδων ισλαμιστών μαχητών και η καταστροφή αποθηκών με βαρύ οπλισμό στην  νότια Χάμα.

Είναι προφανές ότι η χρήση από την ρωσική αεροπορία και πάλι των τρομερών αεροσκαφών Su-25, τα οποία  αποκαλούνται και «ιπτάμενο πυροβολικό», ήταν κομβικής σημασίας για την απόλυτη επιτυχία του σχεδίου αυτού.

Την παρουσία των αεροσκαφών αυτών την αποκαλύψαμε πρώτοι εχθές από την ιστοσελίδα μας με άρθρο που είχε τίτλο (Η Μόσχα απέστειλε μυστικά μοίρα αεροσκαφών Su-25UB στην Συρία επιθυμώντας να τελειώνει με τα «παιχνίδια» των ΗΠΑ).

Οι  ρωσικές δυνάμεις «βιάζονται» πολύ να εκκαθαρίσουν τις περιοχές τόσο στο Χαλέπι όσο και στην Χομς,  να τις καταλάβουν,  για να έχουν ισχυρή διαπραγματευτική θέση στις όποιες επαναλαμβάνουμε στις όποιες συνομιλίες διεξαχθούν για το μέλλον της Συρίας.

Την ίδια στιγμή σήμερα ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σ.Λαβρώφ δηλώνει: «οι ΗΠΑ και οι  δυτικοί  εταίροι  τους , προσπαθούν να κατευθύνουν την προσοχή του κόσμου μακριά από τις αεροπορικές επιθέσεις τους κατά του συριακού στρατού, κατηγορώντας τη Ρωσία για δήθεν επίθεση σε ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή  του ΟΗΕ έξω από το Χαλέπι».

8027105 «Θα ήθελα να τονίσω ότι οι Αμερικανοί και οι  δυτικοί  σύμμαχοι τους, προσπαθούν  ένα πράγμα, και αυτό αφορά την απόσπαση της προσοχής της διεθνούς κοινής γνώμης από ό, τι είχε συμβεί στο Deir-az-Zor», συνέχισε ο  Λαβρώφ σήμερα δευτέρα μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Αυτό το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Αμερικανούς και Ρώσους προμηνύει ότι είναι απίθανο προς το παρόν να επιτευχθεί μια κοινή προσπάθεια εξολόθρευσης του ISIS, από Ρωσία και ΗΠΑ.

Πρώτα πρέπει  να «μοιραστεί» η χώρα σύμφωνα με την Ουάσιγκτον και φυσικά τον Σουλτάνο Ερντογάν και μετά να γίνει αυτό που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή .  Αυτό όμως η Μόσχα δεν το αποδέχεται σε καμία των περιπτώσεων.

https://youtu.be/AgKVqZwgjkk

 

https://youtu.be/HETUquKpqGI

https://youtu.be/t7HON6EahIg

 

https://youtu.be/Hcc3X7sCJNI
https://twitter.com/Souria4Syrians/status/780374879766020096

https://www.youtube.com/embed/Ob86Nneklt4

https://www.youtube.com/embed/bl6dhzVIlKs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...