Αρχείο

Ισλαμικός παιδικός στρατός θα αιματοκυλήσει την Ευρώπη- Συναγερμός στις υπηρεσίες πληροφοριών της ΕΕ (συγκλονιστικό βίντεο)

Ο εξαετής τρομερός από όλες τις απόψεις πόλεμος  στη Συρία,  στην κυριολεξία έχει εξαντλήσει το  μεγαλύτερο μέρος του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού των ισλαμιστών μαχητών, αναφέρει δημοσίευμα.

Για αυτό και οι πολέμαρχοι που είναι υπεύθυνοι των τρομοκρατικών ομάδων έβαλαν σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο να προσελκύσουν  στις τάξεις τους παιδιά, το οποία είναι εύκολα στην πλύση εγκεφάλου και στην  καθοδήγηση,  με την καθημερινή μελέτη  ακραίων ισλαμικών  δογμάτων για  να συνηθίσουν στην ωμή  βία.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά αυτά  αργά η γρήγορα θα "αποσταλούν" με διάφορους τρόπους  στην Ευρώπη, και σε συνεργασία με τους «Ευρωπαίους τζιχαντιστές» θα αιματοκυλήσουν την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Παραδείγματα είχαμε πρόσφατα στην Γαλλία με τον 16χρονο ισλαμιστή και μία 15χρονη που συνελήφθησαν ευτυχώς.

Για τον λόγο αυτόν όλες οι μεγάλες  υπηρεσίες ασφαλείας έχουν κινητοποιηθεί από τώρα επισημαίνοντας το πρόβλημα και αναζητώντας την ορθή λύση.

aleppo-696x464

Στην Συρία με την εμφάνιση των ομάδων "Dzhebhat en-Nusra" η μαζική στρατολόγηση ανηλίκων είχε  τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Ωστόσο,  η ηγεσία στο "Ισλαμικό Κράτος», έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας  ειδικό στρατόπεδο για την προετοιμασία ενός ολόκληρου δικτύου  παιδιών-βομβιστών αυτοκτονίας,  με την αδιάκοπη συμμετοχή τους στις απάνθρωπες εκτελέσεις αντιφρονούντων και απίστων .

Για να «σπάσουν» και συγχρόνως να διαπλαθούν  ως ψυχροί  τρομοκράτες,  τα παιδιά συμμετέχουν σε αιματηρές εκτελέσεις «απίστων» ή προδοτών,   όπου το παιδί πρέπει πρώτα να βρει το θύμα, και στη συνέχεια να το αποκεφαλίσει το ίδιο .

Σε αυτές τις στρατιωτικές  βάσεις εκπαίδευσης, οι τζιχαντιστές  εκπαιδευτές  διδάσκουν στους ανηλίκους τις ιδέες του ριζοσπαστικού Ισλάμ, αυξάνοντας τους φανατικούς μαχητές οι οποίοι δεν φοβούνται τον θάνατο, διότι τα παιδιά δεν έχουν ακόμα κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει μια τέτοια πράξη .

%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d0%b1%d0%be%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d0%ba

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη μελέτη των όπλων. Τι αγόρι θέλει να πάει στην μάχη με  όπλο ή κάποιο άλλο πολεμικό εξοπλισμό , διότι  αμέσως  αισθάνεται σαν ενήλικας.

Αυτή η αδυναμία της ηλικίας χρησιμοποιείται επιτυχώς από τους ηγέτες της τρομοκρατικών ομάδων , μετατρέποντάς εκατοντάδες παιδιά σε  φονικές μηχανές.

Ιδιαίτερα εκτεταμένη στρατολόγηση ανηλίκων υπήρξε στην πόλη του  Ιντλίμπ, όπου ασχολήθηκε προσωπικά ο Ιμάμης από τη Σαουδική Αραβία με το όνομα  Abdullah Al-Muheysini.

Μάλιστα έχει δημιουργήσει και ένα ειδικό στρατόπεδο, το οποίο εκπαιδεύει τα παιδιά « στον ιερό πόλεμο», και έως τώρα έχουν εκπαιδευτεί  περισσότερα από χίλια παιδιά.

Επίσης, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι για τη συμμετοχή στον αγώνα κατά των απίστων, οι έφηβοι λαμβάνουν  μισθό των $ 100. Για φτωχές οικογένειες της Συρίας αυτό είναι ένα αρκετά σημαντικό ποσό.

Την  πρακτική της προσέλκυσης νέων σε ηλικία  μαχητών χρησιμοποιεί και αποκαλούμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση.

Αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώθηκαν μετά τις πρόσφατες μάχες στα νότια του Χαλεπίου, στην Ανατολική περιοχή της Guta και στην Χομς.

Ο τύπος δημοσιεύει συχνά υλικό το οποίο  αποκαλύπτει το πρόβλημα, αλλά οι πολιτικοί στην Ευρώπη προσπαθούν  να το αγνοήσουν ή ακόμα και να αποκρύψουν  τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία .

https://youtu.be/wvQzUxHSxPk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...