Κόσμος

Θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν πανικό: «H Χίλαρι έχει πεθάνει και έχει αντικατασταθεί από ρομπότ!» (βίντεο)


Οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη Χίλαρι Κλίντον μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της ολοένα και πληθαίνουν όσο πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές με μερικές από αυτές να αγγίζουν ακόμα και την επιστημονική φαντασία.

Σύμφωνα με τη νέα λοιπόν, θεωρία η οποία έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο, η Χίλαρι έχει αντικατασταθεί από... ρομπότ.

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε από το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην αντιπάλου της, Μπέρνι Σάντερς, στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire, ο φακός συνέλαβε την υποψήφια για την αμερικανική προεδρία να χειροκροτάει μηχανικά, όταν εκείνος μιλούσε για λογαριασμό της, σαν να ήταν ρομπότ.

Όπως ήταν φυσικό, το ένα σχόλιο άρχισε να διαδέχεται το άλλο με διαφορά λίγων μόνο δευτερολέπτων με αποτέλεσμα οι χρήστες των social media να έχουν πάρει για άλλη μία φορά φωτιά.

«Ακούω Bernie να μιλά και παρακολουθώ τη Χίλαρι να χειροκροτάει σαν να είναι ρομπότ» ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, αποδεικνύεται ότι η Χίλαρι είναι ένα ρομπότ: Η Χίλαρι απλά χειροκροτά και χειροκροτά...»

«Νομίζω ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι στην πραγματικότητα ένα ρομπότ» σχολίασε ένα άλλο.

«Προφανώς, η Χίλαρι Κλίντον είναι νεκρή και έχει αντικατασταθεί με ρομπότ» γράφει ένας ακόμα χρήστης.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι σχολιαστές κάνουν λόγο πως η Χίλαρι έχει αντικατασταθεί από ρομπότ.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας μορφασμός της γουρλώνοντας τα μάτια της κατά τη διάρκεια ενός υποψηφίου στο πανεπιστήμιο Temple της Φιλαδέλφειας, ήταν αρκετός για να αρχίσουν οι φήμες για την παράξενη συμπεριφορά της Χίλαρι.

https://www.youtube.com/embed/gMbtGwxr0p0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ