Αρχείο

Η Σιωνίστρια Melanie Phillips ζητάει πόλεμο κατά του Ιράν

Η κακάσχημη εσχατόγρια Melanie Phillips προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ο Νο1 κίνδυνος για τη Δύση είναι το Ιράν.

Χρησιμοποιεί τις ίδιες κουτοπονηριές που χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι και κατά του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας.

Ωθούν διαρκώς τη Δύση σε αέναους πολέμους κατά των εχθρών του Ισραήλ ώστε αυτό να επεκτείνεται και να κυριαρχήσει στη Μέση Ανατολή.

Αυτή ξεκίνησε σαν αριστερή και χαρακτηρίζει τον εαυτό της φιλελεύθερη.

Είναι αρθρογράφος στις εξής εφημερίδες: Jerusalem Post, The Jewish Chronicle, The Guardian, The Times.

Είτε είναι συντηρητικοί ψευτοδεξιοί σαν τον Εβραίο κακάσχημο Νικολά Σαρκοζί είτε είναι αριστεροί, όλοι μαζί δουλεύουν σαν μια γροθιά ενωμένοι προωθώντας τα συμφέροντα του Ισραήλ, εις βάρος εκατομμυρίων στη Μέση ανατολή.

Δεν τους ενδιαφέρει διόλου ούτε η Μέση Ανατολή ούτε η Δύση. Ας ευνοηθεί το Ισραήλ τους και ας μας έρθουν εδώ 300 εκατομμύρια εξαθλιωμένοι που δεν θα μπορούν να ζήσουν στις κατεστραμμένες υποδομές των χωρών τους.

Η ατζέντα συνεχίζεται και τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια. Από το 2000 αποφάσισαν να χτυπήσουν 7 χώρες με τελικό προορισμό το Ιράν. Θα στήσουν προβοκάτσια κατά του Ιράν, θα το προπαγανδίσουν αρκούντως τα εβραιοδουλικά ΜΜΕ και πριν προλάβει η διεθνής κοινότητα να αντιληφθεί τι συνέβη θα επιτεθούν μαζικά στο Ιράν και όλες τις ροές προσφύγων θα τις λουστούμε εμείς.

Σαν το τσιμπούρι Σιωνιστική  πανούκλα έχει κάτσει στο σβέρκο μας και μας πίνει το αίμα. Αυτά τα ασχημόμορφα σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά να ζουν ανάμεσα μας. Είναι ο απόλυτος εχθρός της ανθρωπότητας.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o44WoXxjXms]

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ