Αρχείο

Η έκρηξη στην Ν.Υόρκη αποτελεί «μήνυμα» για την αυριανή σύνοδο στον ΟΗΕ για το προσφυγικό –Ενδεχόμενος στόχος δολοφονίας οι ηγέτες Τουρκίας και Ρωσίας ; (BINTEO)

Σύμφωνα με «πληροφορίες» αξιόπιστης πηγής των αμερικανικών  υπηρεσιών πληροφοριών,  η έκρηξη στο Μανχάταν δεν έχει καμία διασύνδεση με αυτήν στο Νιού Τζέρσευ .

Το πιο σημαντικό  όμως  σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς είναι ότι η τρομοκρατική πράξη αποτελεί πιθανότατα «μήνυμα» του ISIS,  για την αυριανή σύνοδο κορυφής, στην οποία θα παραβρεθούν εκατοντάδες ηγέτες από όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Β.Πούτιν  και  Ερντογάν, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, πριν από λίγο.        

Οι δύο ηγέτες αποτελούν άλλωστε "κόκκινο πανί" για  την δύση με την πολιτική τους τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Πούτιν με την στρατιωτική  εμπλοκή της Ρωσίας στην Συρία έχει εξουδετερώσει χιλιάδες τζιχαντιστές, σπέρνοντας τον φόβο και τον πανικό αλλά και το μίσος στον ακραίο  "ισλαμικό κόσμο".

Μιλάμε για την  Σ.Αραβία-Κατάρ και λοιπούς οι οποίοι οργάνωσαν , για να ξεχνιόμαστε , το μακελειό στους δίδυμους πύργους, σύμφωνα με τους Αμερικανούς  .

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό τα σενάρια «συνωμοσίας» για πιθανή στοχοποιήση κάποιου ηγέτη, η αριθμού ηγετών δίνουν και παίρνουν στα διεθνή ΜΜΕ.    

«Δεν είναι ακόμα σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από την έκρηξη, και ποια ήταν τα κίνητρα που, αλλά  αυτή πραγματοποιήθηκε πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ, η οποία θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη, και στην οποία  οι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν για να συζητήσουν το προσφυγικό ζήτημα και την  μεταναστευτική κρίση σε όλο τον κόσμο", ανέφερε η πηγή.

500

Προφανώς όλοι οι ηγέτες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και των ηγετών της Ρωσίας και της Τουρκίας θα παρευρεθούν  αύριο στην σύνοδο κορυφής. Για οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση όμως  αυτή η μαζική σύναξη ηγετών αποτελεί έναν τρομερό στόχο από όλες τις απόψεις.

Βέβαια είναι γνωστό ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες λαμβάνουν ειδικά δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας, με εκατοντάδες άνδρες , drone, ελικόπτερα και άλλα μέσα .

Αλλά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το απευκταίο ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ακόμη και στην καρδιά της αμερικανικής μεγαλούπολης, η οποία θα συντάραζε το πλανήτη.Άλλωστε η τεχνολογία και τα μέσα που έχουν στην διάθεση τους οι τρομοκράτες εκσυγχρονίζονται συνεχώς.

Το σίγουρο είναι ότι τώρα τα μέτρα θα γίνουν ακόμα πιο αυστηρά και πιο εντατικοποιημένα με την παρουσία τριπλάσιου ειδικού προσωπικού ασφαλείας.

Η έκρηξη σε πολυσύχναστη περιοχή Chelsea του Μανχάταν το Σάββατο το βράδυ,  είχε ως αποτέλεσμα να  τραυματιστούν  29 άνθρωποι, μερικές  ώρες πριν οι ηγέτες του κόσμου αφιχθούν  για την  υψηλού επιπέδου συνάντηση κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, αναφέρουν πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Το αληθές αυτού του σεναρίου επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του δημάρχου της πόλης  De Blasio, ο οποίος  δήλωσε ότι η έκρηξη ήταν «μια εσκεμμένη πράξη» από καλά εκπαιδευμένα άτομα.  

Η δομή της κατασκευής της βόμβας  που ανεβρέθηκε τέσσερα τετράγωνα μακριά από τη σκηνή ήταν μια χύτρα ταχύτητας που συνδέονται με καλωδίωση και ένα κινητό τηλέφωνο, αποδεικνύει καλά εκπαιδευμένα άτομα.

 

Πρόκειται σύμφωνα με τις αρχές για πολύ καλά εκπαιδευμένους «τρομοκράτες» οι οποίοι δεν ήθελαν αφήσουν ίχνη πίσω τους , και όλα αυτά ανησυχούν όχι μόνο τους Αμερικανούς ειδικούς αλλά όλες τις μυστικές υπηρεσίες στο κόσμο.

Υπάρχουν άλλωστε και οι πρόσφατες «κόκκινες προειδοποιήσεις» για επικείμενα κτυπήματα σε Γαλλία , Γερμανία, ΗΠΑ , Βρετανία ,Βέλγιο και  Τουρκία ( εκεί συμβαίνουν με ρυθμό πολυβόλου), αλλά και αλλού.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο τρόμος πλέον φωλιάζει στις καρδιές όλων των πολιτών του πλανήτη και δύσκολα θα φύγει από εκεί.

https://youtu.be/qRFM61jvB4I?t=4

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ