Πολιτική

Ερωμένη του Κλίντον επιτίθεται στην Τσέλσι: "Ο πατέρας σου με βίασε και η μητέρα σου τον κάλυπτε" (βίντεο)


«Οι γονείς σου δεν είναι καλοί άνθρωποι. Ο πατέρας σου με βίασε και η μητέρα σου τον κάλυπτε...» .

Η Χουανίτα Μπρόντρικ, μία από τις πρώην ερωμένες του Μπιλ Κλίντον, περνά στην αντεπίθεση στέλνοντας ένα μήνυμα στην Τσέλσι, την μοναχοκόρη του ζεύγος Κλίντον, ότι η μητέρα της και ο πατέρας της είναι κακοί άνθρωποι. Η Τσέλσι μπήκε ξαφνικά στο προεκλογικό παιχνίδι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στο πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ήθελε να αναφερθεί στις "ανάρμοστες" σχέσεις του Μπιλ Κλίντον όμως σεβάστηκε το γεγονός ότι η μοναχοκόρη του ζεύγους καθόταν στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου.

Η Τσέλσι έσπευσε να επισημάνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Cosmopolitan" πως, η αναφορά που γίνεται σε σεξουαλικά σκάνδαλα του πατέρα της έχει στόχο να αποσπάσει την προσοχή.

«Ο πατέρας σου ήταν, και ίσως είναι ακόμα, βιαστής. Η μητέρα σου έλεγε ανέκαθεν ψέματα και τον συγκάλυπτε», γράφει η Χουανίτα Μπρόντρικ στο Twitter απευθυνόμενη στην Τσέλσι.

Κι ότι η Τσέλσι δήλωσε: «Δεν θυμάμαι ούτε μία φορά στη ζωή μου που να μην δέχονται επίθεση οι γονείς μου. Κι αυτό που βρίσκω πιο ανησυχητικό είναι πως αυτή η επίθεση συνεχίζεται...» , η Χουανίτα απάντησε : «Είπατε ότι δεν θυμάστε ούτε μία φορά στη ζωή σας τους γονείς σας να μην δέχονται επίθεση. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι 'αυτό... Οι γονείς σας δεν είναι καλοί άνθρωποι... Ήμουν 35, όταν ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα . Τώρα είμαι 73».

https://www.youtube.com/embed/EWrlZ_WbjF8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...