Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Αμερικανική Αεροπορία βομβάρδισε θέσεις των Τούρκων και του FSA στη Β.Συρία - Άμεση η απάντηση των ΗΠΑ (εικόνες)


Του Βασίλη Καπούλα

Δραματική και ανεξέλεγκτη τροπή παίρνουν τα γεγονότα στη Β.Συρία, καθώς οι Αμερικανικές δυνάμεις που εκδιώχθηκαν από το Al-Rai κάλεσαν την Αμερικανική Αεροπορία και ξεκίνησε βομβαρδισμός  κατά των θέσεων των τουρκικών δυνάμεων και του FSA!

Την αποκάλυψη την κάνει  ο ISIS  μέσω του "Al-'Amaq"και προσθέτει τη λέξη "καταλάθος" όμως μόνο λάθος δεν έγινε..

Επικρατεί οργή στις ΗΠΑ καθώς οι Αμερικανοί στρατιώτες ανέφεραν πως οι ισλαμιστές της Άγκυρας τους απειλούσαν με αποκεφαλισμό στην al-Rai.

Ο βομβαρδισμός έγινε δυτικά της al-Rai και οι Αμερικανοί δικαιολογήθηκαν λέγοντας πως "θέλαμε να βομβαρδίσουμε το ISIS".

Tαυτόχρονα η οργή της Άγκυρας και των ισλαμιστών για τις νέες αμερικανικές σημαίες που υψώθηκαν σε κουρδικές περιοχές και στο Tal Abyad στην Β.Συρία μεγαλώνει....

Η απάντηση των ΗΠΑ στο συμβάν που περιγράψαμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικές δυνάμεις και ισλαμιστές του FSA ενεπλάκησαν σε μάχες εναντίον Αμερικανικών δυνάμεων στην Β.Συρία – «Θα σας σφάξουμε» φώναζαν – Ραγδαίες εξελίζεις – (Βίντεο-εικόνες) .

https://twitter.com/LinaArabii/status/776766275242582016

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ