Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Η Γαλλία θα θέσει σε ενέργεια το σχέδιο "Operation Ronces" με στόχο την εκδίωξη των ακραίων μουσουλμάνων-Αλλάζει πλέον στάση το Παρίσι

Η γαλλική κυβέρνηση ετοιμάζεται , χωρίς να το ανακοινώνει, για έναν εμφύλιο πόλεμο με σκοπό να καθαρίσει τη χώρα από τους ανεπιθύμητους μουσουλμάνους πρόσφυγες που έχουν γεμίσει τους δρόμους σε όλη την χώρα θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξη του γαλλικού έθνους , αναφέρει διαπρεπής δημοσιογράφος.

Ο διάσημος για την δουλειά του Éric Zemmour τονίζει ότι ο γαλλικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί για να «καθαριστεί» η Γαλλία  απαλλάσσοντας τη χώρα από τους χιλιάδες ακραίους μουσουλμάνους, υποστηρίζοντας ότι το σχέδιο αυτό του το αποκάλυψε ανώτερη κυβερνητική πηγή με τον όρο της ανωνυμίας .

Ο Zemmour έδωσε μια συνέντευξη με το γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL και αποκάλυψε λεπτομέρειες για ένα πολεμικό σχέδιο που φέρει την ονομασία  "Operation Ronces,” και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ισραηλινό στρατό με βάση τις εμπειρίες του από ανάλογες αστικού χαρακτήρα επιχειρήσεις στην Γάζα.

Σε συνέντευξη του ίδιου επ΄ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου βιβλίου του στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL, ο Zemmour ισχυρίζεται ότι η πηγή του είναι υψηλά ιστάμενη στην γαλλική διοίκηση, και ισχυρίζεται ακόμη ότι αυτό   έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια Ισραηλινών στρατιωτικών συμβούλων,  οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα λόγω των επιχειρήσεων στην  Γάζα.

rouen-police-jpg-size_-custom-crop_-1086x708

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο  Πρωθυπουργός Manuel Valls, προειδοποίησε ότι ο γαλλικός λαός εκτίθεται καθημερινά σε αιματηρές σφαγές , ειδικά από ς ακραίους ισλαμιστές  μαχητές, λόγω όμως της παρουσίας χιλιάδων μουσουλμάνων στη Γαλλία, οι οποίοι ριζοσπαστικοποιούνται συνεχώς .

Ο Γάλλος επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών Patrick Calvar,  προειδοποίησε το γαλλικό Κοινοβούλιο «δύο φορές» σχετικά με το ενδεχόμενο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν γενικευμένο εμφύλιο πόλεμο.

img57d9347ca35b1

Επίσης Γάλλοι πολιτικοί  προειδοποιούν  ότι νέες επιθέσεις του ISIS στη Γαλλία οι οποίες επίκεινται,  περιλαμβάνουν την συμμετοχή 15.000 τζιχαντιστών που πιστεύεται ότι ζουν στη χώρα και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ανελέητο αστικό πόλεμο.

Έγκυροι αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η Ευρώπη αρχίζει να αντιδρά , με αργό τρόπο αλλά αντιδρά , διότι πλέον διακυβεύεται η ύπαρξη των Ευρωπαϊκών εθνών .

https://youtu.be/z8Ik5207sXw

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ