Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αμερικανική Αεροπορία έπληξε ξανά θέσεις του συριακού Στρατού στην Deir Ezzor - Άκρως σοβαρή η κατάσταση (βίντεο-εικόνες)


Toυ Βασίλη Καπούλα

Για δεύτερη φορά η Αμερικανική Αεροπορία έπληξε τον συριακό Στρατό στοχεύοντας την πολιτοφυλακή στην Deir Ezzor στην πόλη Al-Mayadeen! Το θέμα πλέον είναι πολύ σοβαρό καθώς διαφαίνεται οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης της Ρωσίας ώστε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Υπενθυμίζεται ότι στην ερώτηση στο βίντεο που θα δείτε "τι χρειάζεται για επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στην Συρία" ο Αμερικανός αρχηγός των Ε.Δ. απάντησε "ένας Γ' ΠΠ".

Και το ερώτημα πλέον είναι αν οι ΗΠΑ "στρώνουν το χαλί"στην Χ.Κλίντον για περαιτέρω ενέργειες αν και εφόσον εκλεγεί...

Σύμφωνα με αναφορές η Αμερικανική Αεροπορία κατέστρεψε εντελώς την πολιτική γέφυρα μετά από αιφνιδιαστική επίθεση το πρωί στο νοτιοανατολικό προάστιο της Deir Ezzor.

Η νέα αυτή αμερικανική επίθεση έρχεται αμέσως μετά την απόκρουση αντεπίθεσης του ISIS από τον συριακό Στρατό στην περιοχή Al-Sina'a την Δευτέρα.

Οι τζιχαντιστές  προσπάθησαν να πλήξουν τις αμυντικές γραμμές του συριακού Στρατού από τον άξονα Saqr μέχρι τον Ευφράτη.

Ο ISIS ξεκίνησε την επίθεση εκτοξεύοντας αρκετούς πυραύλους και όλμους εναντίον θέσεων του συριακού Στρατού στην δυτική όχθη του Ευφράτη.

Αυτό ανάγκασε το 242 Σύνταγμα του συριακού Στρατού να αποσυρθεί προς την περιοχή Al-Sina'a.

Μετά την απόσυρση του συριακού Στρατού, το ISIS συνέχισε την επίθεση σε αυτό τον άξονα.

Ο συριακός Στρατός ανάγκασε να στείλει την ομάδα "Qassem" (ειδικές δυνάμεις) στην περιοχή Sina'a ώστε να απωθηθούν οι τρομοκράτες από την ανατολική περίμετρο.

Το σχέδιο τελικά πέτυχε.

https://twitter.com/WarfareWW/status/780002885228781572

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ