Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανθρωποκυνηγητό σε 1000 μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες του ISIS που ετοιμάζουν επιθέσεις στις ΗΠΑ -Επιβεβαίωση pentapostagma.gr- Αναμένεται νέο κύμα επιθέσεων μετά από λάθος των αρχών!

Σε κόκκινο συναγερμό και με τις φωτογραφίες ανά χείρας είναι οι  χιλιάδες πράκτορες της περίφημης αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας  Homeland Security, αναζητώντας περίπου 1000 μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον ISIS .

58868

Υπενθυμίζουμε ότι σε άρθρο μας με τίτλο ( Οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν παραπλανητικό σχέδιο ως προς τον τελικό στόχο δήλωσαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι- Σε κόκκινο συναγερμό οι ΗΠΑ ), είχαμε πρώτοι αναφέρει ότι «οι Αμερικανοί αξιωματούχοι φοβούνται τα χειρότερα, μετά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα τα οποία ενδεχομένως να αποτελούν μέρος παραπλανητικού σχεδίου ως προς τον τελικό στόχο , ο οποίος μπορεί να είναι το κτίριο του ΟΗΕ , το αμερικανικό πεντάγωνο, το χρηματιστήριο ή οπουδήποτε που θα μπορούσε να προκληθεί πανικός και τρόμος» . 

Οι πληροφορίες που ταυτοποίησαν οι αμερικανικές αρχές τους έδωσαν το δικαίωμα να κηρύξουν « κόκκινο συναγερμό» σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες, και σε  όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας, έως και τους  κατά τόπου  σερίφηδες, λόγω ενδεχόμενων νέου κύματος επιθέσεων σε αμερικανικές μεγαλουπόλεις.

Η ουσία όμως της είδησης ευρίσκεται παρακάτω.

Σχεδόν 1.000 μετανάστες με  πιθανότατους δεσμούς με τον ISIS έχουν αποκτήσει παράνομα την αμερικανική υπηκοότητα, λόγω διοικητικού σφάλματος στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, αναφέρει σχετικό ρωσικό δημοσίευμα που αποκαλύπτει μια «τρύπα» στο σύστημα ασφαλείας της χώρας για πρώτη φορά  .

Συγκεκριμένα  858 μουσουλμάνοι μετανάστες ( ίσως και περισσότεροι) εισήλθαν στην  αμερικανική υπηρεσία μετανάστευσης με ψευδή στοιχεία, ανέφερε ο Γενικός Επιθεωρητής της DHS, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για προμελετημένο σχέδιο προκλήσεως τρόμου και πανικού στις ΗΠΑ .

Σημειώνεται ότι οι μετανάστες ήταν από τις χώρες που έχουν  «ιδιαίτερο ενδιαφέρον» ( ισλαμικές)  για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και, συνεπώς  οι ενδιαφερόμενοι  θα έπρεπε  να υποβάλλονταν σε ενδελεχή εξέταση.

maxresdefault

Όπως αποδείχθηκε όμως μετά από έρευνα, όσοι επιθυμούσαν να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα έδιναν ψευδή στοιχεία σχετικά με την ημερομηνία γέννησής τους ή τα ονόματα τους.

Η απάτη διαπιστώθηκε μετά την ταυτοποίηση στα δακτυλικά αποτυπώματα «πολιτών που δεν ανευρίσκονταν στην αντίστοιχη βάση δεδομένων».

Η  εξέταση έδειξε επίσης  ότι 953 μετανάστες  πήραν το νομικό καθεστώς στις ΗΠΑ ενώ υπήρχε ένταλμα  απέλασης.

Η βάση  δεδομένων επίσης, δεν έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα  315.000 ανθρώπων που πρόκειται να απελαθούν. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι  διαμένουν στις ΗΠΑ υπό παράνομο καθεστώς  και επιπλέον, κατέχουν  θέσεις εργασίας σε λιμάνια,  αεροδρόμια, τα οποία αποτελούν σαφέστατα στόχο της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Έτσι γίνεται κατανοητό ότι  «πανικός και ομίχλη» έχει κυριέψει στην κυριολεξία τους Αμερικανούς υπευθύνους για τα επερχόμενα.

Τονίζουμε ότι όπως είχε αναφέρει και η  Pravda.Ru, το 72% των Αμερικανών επέκρινε  έντονα  το σχέδιο του Ομπάμα για την είσοδο μουσουλμάνων προσφύγων στην χώρα .

Σύμφωνα με την Έκθεση Rasmussen , οι Αμερικανοί δεν θέλουν να δουν όχι μόνο τους Σύρους στη χώρα, αλλά και κάθε άλλο πολίτη της περιοχής της Μέσης Ανατολής.

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται τώρα ;

https://youtu.be/nqIyJycXxOo?t=3

https://youtu.be/zKhZRPLoHII

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ