Πολιτική

Εγγραφο ντοκουμέντο της Κομισιόν! Η κυβέρνηση έδωσε στα funds τα κόκκινα δάνεια

Με πρωτουβουλία της κυβέρνησης δόθηκαν σε ξένα funds τα κόκκινα δάνεια χωρίς δικαίωμα επαναγοράς.

Από αναφέρει έγγραφο της Κομισιόν που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑϊ και το οποίο αναφέρει ότι ήταν η ελληνική κυβέρνηση που παραχώρησε τα κόκκινα δάνεια σε funds χωρίς να παρέχεται το δικαίωμα στον οφειλέτη να εξαγοράσει το δάνειο του.

Η Κομισιόν αναφέρει ότι δεν περιλαμβανόταν στα προαπαιτούμενα οι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία είχε την πρωτοβουλία να συντάξει το νόμο και δεν αντιμετώπισε από τους θεσμούς κανένα περιορισμό σε κανένα στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο μέσω διαρροών επιρρίπτει ευθύνες στους δανειστές, αναφέροντας ότι η πώληση των μην εξυπηρετούμενων δάνειων ήταν βασική τους προϋπόθεση για να κλείσει η συμφωνία του προηγούμενου Αυγούστου, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει η επίσημη σημερινή απάντηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...