Κοινωνία

Βίντεο: Δείτε πώς κατέληξε ένας ερασιτέχνης μάγος που θέλησε να εξαφανιστεί...


Τη δόξα του Χουντίνι ζήλεψε ένας ερασιτέχνης μάγος στην Κίνα, ο οποίος όμως, δεν πρόβλεψε τον... αστάθμητο παράγοντα, ήτοι τον μικρό του αδερφό!

Ο μάγος-ταχυδακτυλουργός έστησε μία κάμερα στην αυλή του, έφτιαξε το σκηνικό όπως ακριβώς επιθυμούσε και ξεκίνησε το... νούμερό του. Πήρε ένα μεγάλο σκούρο πανί και άρχισε να το κουνάει μπροστά στην κάμερα. Ξαφνικά, το πέταξε στον αέρα και ξεκίνησε τη διαδικασία... εξαφάνισης! Αντί να γίνει αόρατος, όμως, «αποκόμισε» ένα μεγάλο καρούμπαλο, καθώς έπεσε με το κεφάλι πάνω σε μία κλειστή πόρτα, η οποία υποτίθεται πως ήταν ανοιχτή, προκειμένου να... εξαφανίσει τον... Χουντίνι της σύγχρονης Κίνας.

Τι συνέβη; Ένας πιτσιρικάς που παρακολουθούσε την εξέλιξη του μαγικού, θέλησε να βγει εκτός πλάνου, ώστε να μη χαλάσει τη λήψη. Αποχωρώντας, τράβηξε και την ανοιχτή πόρτα και την έκλεισε ορμητικά. Ο «μάγος» δεν το αντιλήφθηκε και η ιστορία πήρε τον δρόμο της.

https://www.youtube.com/embed/zyH83jS7h9s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...