Πνευματικά ωφέλιμα

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ «οι Δυτικοί δουλεύουν για το Κουρδικό» Ερντογάν «δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

"Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"

Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνονται μέσα από ανατροπές συμμαχιών .

ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έλεγε ότι οι Δυτικοί δουλεύουν για το Κουρδικό.

Και τότε γιατί δεν ανέφερε τους Ρώσσους;

Ακριβώς διότι έβλεπε αυτό που βιώνουμε σαν επικαιρότητα εμείς σήμερα.

Ο ΦΟΒΟΣ και ο ΤΡΟΜΟΣ του σουλτάνου είναι το Κουρδικό.

«Ερντογάν: Η Δύση δεν έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία ασφαλούς ζώνης στη Συρία.

Η Τουρκία έχει ζητήσει κατ' επανάληψη την ίδρυση μιας "ασφαλούς ζώνης" στη βόρεια Συρία, όπου δεν θα γίνονται συγκρούσεις, υποστηρίζοντας ότι έτσι θα περιορίζονταν οι προσφυγικές ροές από την εμπόλεμη χώρα. Ο πρόεδρος Ερντογάν είπε την Δευτέρα ότι επανέλαβε την πρότασή του στη συνάντηση που είχε με τους ηγέτες της Ομάδας των 20 (G20) στη σύνοδο κορυφής στο Χανγκτζόου της Κίνας» http://www.onalert.gr/06.09.2016 | 17:0

Οι Δυτικοί δεν δεσμεύονται απέναντι στον ισλαμιστή Ερντογάν διότι το κουρδικό δρομολογήθηκε εδώ και καιρό από αυτούς , απλώς το καθυστέρησε το μαιμού-τουρκικό πραξικόπημα.

Έτσι ο σουλτάνος παίζει τα τελευταία λεπτά της καθυστέρησης συνάπτοντας σχέσεις με πρώην ορκισμένους εχθρούς του και φτιάχνει αποσκευές για Ρωσία.

«Μια διάσκεψη που λίγες εβδομάδες πριν θα φάνταζε ως ένα κακό ανέκδοτο, τελικά πραγματοποιείται και αναμένεται να μεταβάλλει άρδην το χάρτη των εξελίξεων στην Μέση Ανατολή: Προγραμματίζεται στη Μόσχα μέσα στον Σεπτέμβριο να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι οι ηγέτες της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν και της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ προκειμένου να επιχειρήσουν να βρουν μια λύση στην τραγωδία του πολέμου της Συρίας ο οποίος διαρκεί ήδη 5 αιματηρά χρόνια.» http://www.pronews.gr/portal 05/09/2016

Οι Κούρδοι περιμένουν το σήμα για την έναρξη των καταιγιστικών εξελίξεων που θα ξεκινήσουν σε όλη την ευρύτερη περιοχή και σε γειτονικές χώρες με την Τουρκία.

«Οι τελευταίες ειδήσεις από το συριακό μέτωπο έχουν θορυβήσει την Άγκυρα, καθώς όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι Κούρδοι της Συρίας εδικά στην περιοχή του Menbiç που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιπαράθεσης με τους Τούρκους, έχουν κηρύξει γενική επιστράτευση και συγκεντρώνουν μεγάλες δυνάμεις στην μετωπική γραμμή.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες, οι ηλικίες πάνω από 16 ετών και άνω στον κουρδικό πληθυσμό καλούνται να πάρουν τα όπλα και να καταταχτούν στις κουρδικές δυνάμεις. Το εντυπωσιακό είναι πως σε γενική επιστράτευση καλούνται και οι γυναίκες, καθώς είναι γνωστό πως στους Κούρδους οι γυναίκες πολεμούν ισοδύναμα με τους άντρες» http://nikosxeiladakis.gr/ ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ 5 Σεπτεμβρίου 2016

Να γιατί ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ συνέδεε το Κουρδικό τόσο με τους Δυτικούς και όχι με τους Ρώσσους.

Ακολουθούν μαρτυρίες που συγκλίνουν με αυτό το θέμα:

Και όλες αυτές καταγράφηκαν πριν τριάντα χρόνια…

«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη).

Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά.

Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.

Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία. Αποσπάσματα από το βιβλίο: «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι.

Στη Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της». Απόσπασμα από το βιβλίο: «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ 6η ΕΚΔΟΣΗ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου,

– Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνουν τα γεγονότα αυτά, ο Άγιος (Παϊσιος) απάντησε: «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους». Απόσπασμα από το άρθρο του κ. Α.Δ. Πηγή: [email protected]

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Απόσπασμα από το βιβλίο: «Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994» ΤΟΜΟΣ Α΄ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός Ε.Α.

————————————–

Συγκλονιστικά είναι και τα λεγόμενα ενός ψάλτη, στη Ζώδια το 1973, του Δημήτρη του Πρωτόπαπα για την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε & για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος, γεγονός που συνδέεται & αυτό χρονικά με την δημιουργία Κουρδικού κράτους.

Είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»

Απόσπασμα από την συνέντευξη Μητροπολίτη Μόρφου στο SIGMALIVE ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

https://national-pride.org/

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ επιβεβαιώνονται μέσα από γεωπολιτικές ανατροπές ,όπου οι άνθρωποι κάνουν τα δικά τους σχέδια αλλά δίχως να το καταλαβαίνουν εφαρμόζεται το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...