Αρχείο

Στελέχη του ISIS αποκαλύπτουν γιατί ποτέ δεν έχουν στοχοποιήσει το Ισραήλ

Σύμφωνα με άρθρο αιγυπτιακής εφημερίδας  Independent, το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι ο « Αλλάχ τους έχει  διατάξει να αφήσουν  το Ισραήλ και να πολεμήσουν πρώτα  με όλη  τους την δύναμη  τους άμεσους εχθρούς τους Σιίτες  », αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Αντ 'αυτού, οι άμεσοι εχθροί και σαφείς στόχοι του ISIS θα πρέπει να είναι αρχικά οι αποστάτες, δηλαδή οι αιρετικοί, άθεοι και μετά οι άπιστοι ( Χριστιανοί), τονίζει η οδηγία των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.

Το δημοσίευμα κάνει  μια ιστορική αναφορά για το πώς ο διάσημος κατακτητής Σαλαντίν (1137-1193),  ένας  σουνίτης μουσουλμάνος  στρατιωτικός διοικητής,  πολέμησε και εξόντωσε πρώτα τους  σιίτες μουσουλμάνους πριν κατακτήσει στην συνέχεια  την Ιερουσαλήμ από  τους Σταυροφόρους.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο ISIS θα πρέπει να επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των σιιτών μουσουλμάνων αρχικά , οι οποίοι θεωρούνται  «αποστάτες» απο την ισλαμική θρησκεία ,  κατακτώντας χώρες όπως το Ιράκ και την Συρία. Στην συνέχεια σειρά θα λάβει η Ευρώπη με τα εκατομμύρια των Χριστιανών.

Η  μετάφραση του αραβικού  δοκιμίου  Bassam αναφέρει : «Ο Αλλάχ μας προστάζει να μην πολεμήσουμε το Ισραήλ», αναφέρει η ιστοσελίδα τoυ ISIS.

Οι ίδιοι οι Τζιχαντιτές που συμμετέχουν στην  οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (Daesh), διακηρύττουν ότι «ο  Αλλάχ στο Κοράνι δίνει εντολή να μην πολεμήσουν το Ισραήλ ή τους Εβραίους, αλλά τους αποστάτες και τους υποκριτές».

Σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί ο Daesh δεν αντιπαλεύεται το Ισραήλ, αλλά πολεμάει  και εξοντώνει τον λαό του Ιράκ και της Συρίας, στελέχη του Daesh έγραψαν σε σχετικό tweet: «Στο Κοράνι, ο Αλλάχ  μιλάει για τους εγγύς   εχθρούς και υποκριτές ως τους πιο επικίνδυνους ακόμη και από τους απίστους".

Η ίδια η οργάνωση του Daesh έχει διακηρύξει ότι : «Η Ιερουσαλήμ δεν πρόκειται να  απελευθερωθεί μέχρι να απαλλαγούμε από αυτά τα είδωλα, τους ομοίους του Al Alinvtaiwih και όλες αυτές τις οικογένειες και πιόνια της [δυτικής] αποικιοκρατίας που ελέγχουν την μοίρα του μουσουλμανικού κόσμου».

Έγκυροι ειδικοί αναλυτές επί θεμάτων τρομοκρατίας τονίζουν ότι , αν κάποιοι  εκτιμούν ότι ο ISIS είναι στην πραγματικότητα δημιούργημα της CIA και της Μοσάντ, τότε αυτή η στρατηγική είναι απολύτως λογική  το γιατί οι ακραίοι  ισλαμιστές δεν πολεμούν  το Ισραήλ ή τους Εβραίους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ