Αρχείο

Σε τι αποσκοπεί η «φασαρία» για την επίσκεψη Σούρκωφ τον Μάιο στο Άγιο Όρος –Ετοιμάζουν ευρωπαϊκή παρέμβαση στο άβατο ;

Η φερόμενη επίσκεψη στο Άγιο Όρος του Vladislav Surkov,  συμβούλου του Ρώσου Προέδρου Β.Πούτιν τον Μάιο , παρά το γεγονός ότι ευρίσκονταν στον κατάλογο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το γνωστό περιοδικό Time, έχει κτυπήσει «καμπάνες» σε τι ακριβώς αποσκοπεί.

Στα τέλη Μαΐου,  ο  Σουρκόφ φέρεται να συνόδευσε τον Ρώσο Πρόεδρο μαζί με αρκετούς εξέχοντες Ρώσους πολιτικούς  και ιερείς στο Άγιο Όρος, ένα μέρος που αποτελεί την κοιτίδα της Χριστιανοσύνης για όλους τους Ορθοδόξους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με ΜΜΕ.

Ωστόσο, το Κρεμλίνο απάντησε επίσημα ότι,  οι πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του Ρώσου συμβούλου στην Ελλάδα,  «δεν ανταποκρίνονται  στην πραγματικότητα».

Το περιοδικό Time  όμως ισχυρίζεται ότι διαθέτει  τρεις διαφορετικές πηγές που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό αυτόν.

sto-agion-oros-o-bl-poutin

Η ουσία όμως του συγκεκριμένου δημοσιεύματος είναι ότι  προσπαθεί να ανακινήσει πολλά και διαφορετικά θέματα μαζί , με κύριο αυτό του καθεστώτος του «άβατου » της περιοχής αυτής.

Σκοτεινοί κύκλοι εκτός Ελλάδος σε συνεργασία με ντόπιους «πρόθυμους» θέλουν να ακυρώσουν με κάθε τρόπο το καθεστώς αυτής της περιοχής που θεωρείται  ιερή εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Θέλουν  δηλαδή να διαλύσουν ,να εξοντώσουν, να εξαφανίσουν οτιδήποτε έχει σχέση μ ε την Ορθοδοξία διότι ενοχλούνται σφόδρα με την «παρουσία της». Αυτός είναι ο σκοπός τους και όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες.

Ο Σούρκωφ  βρίσκεται στη λίστα των μελών της ρωσικής κυβέρνησης κυρώσεων της ΕΕ, επειδή ασχολήθηκε με την οργάνωση της προσάρτησης της Κριμαίας στην Ρωσία  το 2014. Κατά συνέπεια του έχει απαγορευθεί η είσοδο στις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Σουρκόφ,  είναι το «μυαλό» πίσω από τον Τσάρο της σημερινής Ρωσίας , το Πρόεδρο Β.Πούτιν.

Ωστόσο, αυτό που αμφισβητείται είναι η σχέση του με την Ορθοδοξία.

Παρ 'όλα αυτά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατέρας Μακάριος στο Άγιο Όρος επιβεβαίωσε ότι Σουρκόφ παρευρέθη  στις 27 Μαΐου, δύο ημέρες πριν από την άφιξη του Πούτιν, παρουσιάζοντας  τον εαυτό του ως «υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Κρεμλίνου».

2534614

Βιάζονται οι νεοταξίτες να υλοποιήσουν τα σχέδια τους και για αυτό «πιάνονται» ακόμη και από λεπτομέρειες, υπάρχουν δεν υπάρχουν.

Η κύρια αποστολή  τους είναι η εκμηδένιση και η ολοκληρωτική εξαφάνιση της ορθόδοξης πίστης και κυρίως , η άλωση όλων των ιερών κέντρων της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο με κύριο αυτό του Αγίου Όρους.

Κοινώς,  με το  που το βλέπουν «δαιμονίζονται» σε απίστευτο βαθμό για αυτό και θα επιτεθούν με μεγάλη μανία στο ιερότερο μέρος της Χριστιανοσύνης , αλλά οφείλουν  να γνωρίζουν ότι ο μέρος αυτό το φυλάσσει πολύ καλά  η Υπεραγία Θεοτόκος και  όλα τα σχέδια τους θα πέσουν στην θάλασσα που το περιβάλλει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ