Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικές δυνάμεις και ισλαμιστές του FSA ενεπλάκησαν σε μάχες εναντίον Αμερικανικών δυνάμεων στην Β.Συρία - "Θα σας σφάξουμε" φώναζαν - Ραγδαίες εξελίζεις - (Βίντεο-εικόνες)


Toυ Βασίλη Καπούλα

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ συνέβη πριν λίγο  καθώς ισλαμιστές του FSA μαζί με τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις έριξαν προειδοποιητικά πυρά, ενεπλάκησαν για πρώτη φορά σε μάχη και εκδίωξαν τις αμερικανικές δυνάμεις από το Al-Rai στην Β.Συρία φωνάζοντας "θα σας σφάξουμε!

"Ο θεός είναι μεγάλος. Θάνατος στην  Αμερική. Θα σας σφάξουμε. Αμερικάνοι εισβάλλατε στην Συρία" φώναζαν εξαγριωμένοι ισλαμιστές του FSA.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της χτεσινής μας αποκάλυψης στο άρθρο μας EKTAKTO: Σοβαρό επεισόδιο Συρίας-Τουρκίας-ΗΠΑ: Αμερικανοί στρατιώτες αναπτύχθηκαν στη Β.Συρία και ύψωσαν την Αμερικανική σημαία προστατεύοντας τους Κούρδους (εικόνες-βίντεο) .

Kατά την συνάντηση χτες του αρχηγού του ρωσικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, στρατηγού Γκερασίμοφ, Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν σε όλα (σε νέο άρθρο μας τι ειπώθηκε).

Έτσι εξαγριωμένοι Τούρκοι στρατιώτες που είναι στις γραμμές του FSA προχώρησαν σήμερα στο απίστευτο περιστατικό το οποίο πριν λίγο καιρό θα φάνταζε ως επιστημονική φαντασία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι Τούρκοι στρατιώτες φώναζαν στους Αμερικανούς ότι "είστε προδότες,γουρούνια, συμμαχήσατε με τους Κούρδους".

Παρακάτω στα βίντεο θα δείτε  τουρκικά άρματα μάχης να μπαίνουν στο  χωριό Hawar Kilis κοντά στην Azaz στο Β.Χαλέπι.

Αυτό που έγινε σήμερα στην al-Rai είναι ακόμη ένα παράδειγμα της ολοκληρωτικής αποτυχίας της εξωτερικής πολιτικής του Μ.Ομπάμα .

Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να εργαστούν μαζί με τους υπόλοιπους αντάρτες τους οποίους πλέον ελέγχει η Άγκυρα με κάνει ότι θέλει η Ρωσία.

Οι Αμερικανικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν  από το al-Rai συνοδευόμενοι από δυνάμεις του FSA μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις και άρματα μάχης.

https://twitter.com/Conflicts/status/776757039993384960

https://twitter.com/Conflicts/status/776739288713142272

https://twitter.com/Dalatrm/status/776742420289581056

https://twitter.com/sayed_ridha/status/776758278424363008

https://www.youtube.com/embed/RIfC0WaLD4o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ