Αρχείο

ΕΕ σε κατάσταση απόγνωσης: Oι δύο επιλογές και ο αστικός πόλεμος μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων - Δυσοίωνο το μέλλον...

Σε κατάσταση απόγνωσης είναι όλα τα κράτη της κεντρικής Ευρώπης , αναγνωρίζοντας  ίσως για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα κυρίως,  και δευτερευόντως η Βουλγαρία και η ΠΓΔΜ, σηκώνουν ένα δυσβάσταχτο βάρος σε σχέση με τις μεταναστευτικές ροές.

Ο Αυστριακός ΥΠΕΞ Sebastian Kurz, είπε για το θέμα αυτό: «υπάρχει τώρα μια πεποίθηση  στην Ευρωπαϊκή Ένωση,  ότι πρέπει να σταματήσει η ροή των παράνομων μεταναστών και να αυξηθούν οι συνοριακοί έλεγχοι στα εξωτερικά μας σύνορα», αναφέρει σε δημοσίευμα   ο βρετανικός τύπος.

Και τα δύο αυστριακά κόμματα του συνασπισμού βρίσκονται υπό αυξανόμενη πίεση της ανόδου της ακροδεξιάς και του Κόμματος  της Ελευθερίας, το οποίο προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών του Δεκεμβρίου .     

«Πρέπει να επανακτήσουμε τον έλεγχο  της καταστάσεως, οι βαλκανικές χώρες και  ειδικά η Ελλάδα  προειδοποιούν ότι δεν θα δεχθούν περισσότερους μετανάστες», τόνισε ο ίδιος.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός με την σειρά του , ο οποίος είναι  στην πρώτη γραμμή του  αντι-μεταναστευτικού  κύματος ενάντια στην ασκούμενη πολιτική της ΕΕ , δήλωσε  ότι όσοι  φθάνουν στα ευρωπαϊκά σύνορα  χωρίς άδεια θα πρέπει να «μετακινούνται»  σε ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Αφρικής.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα της Ουγγαρίας για το ίδιο ζήτημα , ο κ Ορμπάν δήλωσε ότι οι μετανάστες «πρέπει να εκδιώκονται πάλι πίσω».

Σύμφωνα με τα σχέδιά του, οι μετανάστες θα μπορούσαν να υποβάλουν  αίτηση για άσυλο στην ΕΕ,  ζώντας σε ειδικά στρατόπεδα εκτός της ευρωπαϊκής επικράτειας.

Η αναστάτωση στους ηγέτες της κεντρικής Ευρώπης, επήλθε  όταν οι ηγέτες των χωρών των Βαλκανίων , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος,  μίλησαν προχθές στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, τονίζοντας ότι δεν δύνανται  πλέον να δεχθούν  ξανά έναν μεγάλο αριθμό μεταναστών.

Το σχέδιο "ελάφρυνσης" ειδικά  για  Ιταλία και  Ελλάδα, από κράτη μέλη της ΕΕ που συμφωνήθηκε πριν από ένα χρόνο για την προώθηση  160.000 μεταναστών  και προσφύγων σε άλλες χώρες της Ένωσης  στο πλαίσιο ενός συστήματος ποσοστώσεων, έχει πάει στην κυριολεξία «περίπατο».

migrants-661180

Το μεταναστευτικό αποτελεί ήδη το μεγαλύτερο και το πιο επικίνδυνο πρόβλημα της Ευρώπης και παρομοιάζεται με την  αραβική εισβολή το 6ο αιώνα μ.χ.

Μιλάμε για εκατομμύρια Σύρων προσφύγων στην Τουρκία , αλλά όπως αποδείχθηκε και εκατομμύρια μεταναστών από τις χώρες της Βορείου Αφρικής, που «ορέγονται» την ΕΕ.

Κοινή βούληση από Βερολίνο και Παρίσι για το θέμα αυτό δεν υπάρχει , και οδηγούμεθα σε «αχαρτογράφητα νερά», ενώ η ακροδεξιά καλπάζει  σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή επικράτεια.

Στην Γερμανία, την Αυστρία και άλλες χώρες οι ακροδεξιοί άναψαν τους "πυρσούς τους" και παρελαύνουν με βήμα ταχύ για  την σύγκρουση τους με τις ορδές των μουσουλμάνων προσφύγων.

Supporters of anti-immigration right-wing movement PEGIDA (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West) carry various versions of the Imperial War Flag (Reichskriegsflagge) during a demonstration march, in reaction to mass assaults on women on New Year's Eve, in Cologne, Germany January 9, 2016. Picture taken January 9, 2016. REUTERS/Wolfgang Rattay

Μέσα  στα εκατομμύρια των προσφύγων, σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΕ, έχουν παρεισφρήσει όμως χιλιάδες  φανατικοί τζιχαντιστές και άλλοι ακραίοι  Ιμάμηδες που θέλουν να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ευρώπη.

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ευρώπη, αποτελεί  το πιο  πιθανό αποτέλεσμα για το δυτικό πολιτισμό, μετά την απειλή της ανεξέλεγκτης  εισροής μεταναστών από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική, αναφέρει έκθεση στρατηγικών εμπειρογνώμων από ευρωπαϊκά ινστιτούτα, σύμφωνα με ΜΜΕ .

Σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr , το  χαμηλό νοητικό επίπεδο και ανεξέλεγκτη  επιθετικότητα των μουσουλμάνων  μεταναστών θα οδηγήσει την ευρωπαϊκή ήπειρο στο χείλος της καταστροφής.

Μπορεί όμως να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που ενδεχομένως  να σφραγίσει ανεξίτηλα την  μοίρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;

Για να κατανοήσουμε την φύση της κρίσης που εξαπλώνεται στην ήπειρο μας και τις  επιπτώσεις της στους Ευρωπαίους πολίτες , οφείλουμε να προβλέψουμε τις πιθανές εξελίξεις, τις  αλλαγές στο κοινωνικο-πολιτιστικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο , κάτι που τώρα  προσπαθούν να υλοποιήσουν πολλοί ειδικοί: οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, ερευνητές, ακόμα και δημοσιογράφοι .

Η σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ έχει αφήσει τρεις εναλλακτικές λύσεις: την αποβολή, τον επαναπατρισμό ή έναν εμφύλιο πόλεμο.

Απαιτούνται  δραστικά μέτρα για την διεξαγωγή «υπεύθυνων πολιτικών  για την οικογένεια, την μετανάστευση και την ένταξη», τονίζει η έκθεση . Σε διαφορετική περίπτωση οι γηγενείς  Ευρωπαίοι θα μετατραπούν σε μειονότητα στην ήπειρο τους και στις χώρες τους έως το 2050, τονίζει η έκθεση  Δανού επιστήμονα Helmuth Nyborg.

«Μία μέθοδος για την επίλυση του προβλήματος είναι ένας «αξιοπρεπής επαναπατρισμός» των μουσουλμάνων μεταναστών. Δεν υπάρχουν τέτοιες πολιτικές στην ΕΕ; Προσωπικά, αμφιβάλλω. Η ανοχή έχει αυξηθεί πάρα πολύ, πέρα από τα όρια της λογικής. Η εύλογη ερώτηση είναι η εξής : έχουμε αντικατάσταση των αυτοχθόνων από τους νεοεισερχόμενους;”, ρωτά ο ίδιος.

201143g-_89518787_89518786

Η πολιτική  αναταραχή στις ευρωπαϊκές χώρες, θα προκληθεί  από τους  μετανάστες που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Αυτή όμως η ανεξέλεγκτη κατάσταση με το  άνοιγμα των συνόρων έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να «εξοπλίζουν»  παράνομα τον εαυτό τους για την αντιμετώπιση των μεταναστών, χωρίς να στηρίζονται πλέον στο  κράτος.

Αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αστικό πόλεμο εντός της Ευρώπης.

Πρόκειται για μια  αργοκίνητη «αφύπνιση» των Ευρωπαίων που την προκαλεί το αίσθημα της αυτοσυντήρησης το οποίο είναι αρχέγονο στο ευρωπαϊκό χώρο.

Πολλοί Έλληνες ειδικοί αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί απλά  το τελευταίο στάδιο του σχεδίου  της νέας Τάξης που ξεκίνησε από την περίοδο του  Αρχαίου ελληνικού  πολιτισμού  έχοντας ως στόχο  την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης  .

Ειδικά το Βυζάντιο που αποτελούσε τον προμαχώνα της Ευρώπης και το οποίο πολεμούσε με μουσουλμάνους και αλλόφυλους πολλές φορές σε δυο και σε τρία μέτωπα,  το πολέμησαν όσο ποτέ άλλο κράτος στον κόσμο  . Τελικά το παρέδωσαν στα στίφη των αφηνιασμένων Τούρκων μουσουλμάνων Δερβίσιδων το 1453.

Το λάθος της εγκατάλειψης του ελληνισμού από την Δύση θα κληθούν να τον «πληρώσουν» αδρά οι σημερινοί Ευρωπαίοι. από τον ίδιο ακριβώς εχθρό.

https://youtu.be/Hqnp1-f_DGE

https://youtu.be/NRZiTreKcCk

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ