Αρχείο

Άστραψε και βρόντηξε ο B.Πούτιν: "Η αναθεώρηση των συμφωνιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ανοίγει το κουτί της Πανδώρας"

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαδίμηρος σε σχέση με την «κυοφορούμενη» προσπάθεια ΗΠΑ και ΕΕ  να ακυρώσουν τις συμφωνίες  του   Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , τονίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει  την αρχή δυσμενέστατων εξελίξεων στην Ευρώπη.

«Οι  συζητήσεις σχετικά με την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου δεν πρέπει να αγγίξει το θέμα του Καλίνινγκραντ και τα ανατολικά εδάφη της Γερμανίας και της Πολωνίας, διότι έτσι θα  ανοίξει το  «κουτί της Πανδώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti.

«Αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει να αναθεωρήσει  τα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αυτό αποτελεί προάγγελο εξελίξεων . Η συζήτηση  για το  Καλίνινγκραντ, και για τις ανατολικές περιοχές της Γερμανίας, όπως το Lviv, το  οποίο ήταν μέρος της Πολωνίας είναι μια ατέρμονη προσπάθεια που δεν έχει τέλος  . Υπάρχει κάτι ακόμη, τόσο  η Ουγγαρία όσο και η Ρουμανία  διεκδικούν επίσης περιοχές  »,  δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

«Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας , ας ξεκινήσει να εργάζεται με αυτό, και  παρακαλώ να σηκώσει το  χέρι, ξεκινήστε….»,  πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ποιοι και από πού ξεκίνησαν συζήτηση για την αλλαγή του για status quo των συμφωνιών που επιτεύχθηκαν το 1945 ;

Εκτιμήσεις ειδικών γεωπολιτικών αναλυτών και αμυντικών εμπειρογνωμόνων , καταλήγουν στο άμεσο συμπέρασμα της αναθεωρήσεως ολόκληρου του «κόσμου» που βγήκε από τα ερείπια εκείνου του μεγάλου πολέμου.

Η συνέχεια θα είναι σίγουρα ένας ακόμη μεγάλος πόλεμος  που θα διαλύσει σίγουρα ότι άφησε όρθιο αυτός ακόμα ο  Β' Παγκόσμιος  Πόλεμος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...