Αρχείο

EKTAKTO: Ομολόγησε την ενοχή του ο Ουκρανός στρατιωτικός και αιχμάλωτος της FSB: "Έδρασα με εντολή του Ποροσένκο, θα ανατινάζαμε την Κριμαία" (βίντεο, εικόνες)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο Ρωσίας-Ουκρανίας και πριν λίγο ανακοινώθηκε πως ο εγκέφαλος και αρχηγός των Ουκρανικών ειδικών δυνάμεων που διείσδυσαν στην Κριμαία ομολόγησε την ενοχή και τόνισε πως λειτούργησε μετά από εντολές της Μυστικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας κατόπιν διαταγών του Π.Ποροσένκο.

Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες με τις οποίες καταρρέει η δυτική προπαγάνδα ότι δηλαδή ο Evgeny Panov δεν ήταν Ουκρανός στρατιωτικός αλλά....ηλεκτρολόγος που έδρασε μόνος τους.

Μετά από πολύ ξύλο από την FSB, Ο Evgeny Panov, στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω παραδέχτηκε την ενοχή του και ομολόγησε πως με Ουκρανική κεντρική εντολή οργανώθηκαν οι επιχειρήσεις δολιοφθοράς.

"Μαζί με τον Sandylom Alex, το άλλο μέλος της ομάδας- IF, μετακινηθήκαμε μέσα στην πόλη και ετοιμάζαμε την ανατίναξη στόχων σε Armyansk, Krasnoperekopsk, Djankov, Feodosia και Kerch. Στόχοι μας ήταν πλοία, άρματα μάχης, η πόλη Feodosia, το σύνταγμα ελικοπτέρων, το χημικό εργοστάσιο "Titan". Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής μου θα επέστρεφα στην Ουκρανία".

"Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου ανήκουν στην Ουκρανική Μυστική Υπηρεσία και συγκεκριμένα τα μέλη Kirillov Alexander με κωδική ονομασία "Cyril ", ο Dmitry Petrenko Oleg με την κωδική ονομασία "Fox", ο Sandu Alex  με την κωδική ονομασία " Sai ",και ένας με την κωδική ονομασία" Deshek ". Ο Alex Sando είναι υπολοχαγός ενώ οι Vladimir Serdyuk και Dmitri Kirillov αξιωματικοί".

"Από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι τον Αύγουστο του 2015 υπηρέτησα στην ΝΑ Ουκρανία στο 37οΤάγμα πεζικού που ανήκει στην 56η Ταξιαρχία".

Ο Panov είπε επίσης:

"Αφού επέστρεψα από τη Κριμαία την πρώτη φορά συναντήθηκα με τους Kirillov και Aleksandrov. Ο  Sanda μας έδωσε αναφορά με συγκεκριμένους στόχους στο έδαφος της Κριμαίας. Ο Kirillov τον ευχαρίστησε και μου έδωσε 3200 (ουκρανικά λεφτά).

 

https://embed.life.ru/video/f81a6a280edffbf5552c921d16d7f14a

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ