Αρχείο

EKTAKTO! Έκρηξη στη νότια Τουρκία με αρκετά θύματα-Σε κόλαση έχει μετατραπεί η χώρα

Έκρηξη πραγματοποιήθηκε στο νότιο τμήμα της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας ενάντια στην απόπειρα πραξικοπήματος, ενώ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων  Anadolu. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία της Αττάλειας.

«Πιθανόν ήταν ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός»,  δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην επαρχία της Semily Tonbul στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.

Μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά οι τουρκικές αρχές υποπτεύονται σαφέστατα  τους Κούρδους.

1167319270

Η κατάσταση στην γειτονική χώρα εδώ και αρκετές ημέρες μετά το πραξικόπημα δεν είναι καθόλου ομαλή και με δεδομένο το πόλεμο και με το ΡΚΚ, η λέξη ασφάλεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των αρχών.

Βόμβες σκάνε κάθε λίγο ενώ οι μάχες με τους Κούρδους σύμφωνα με πληροφορίες θα επεκταθούν και μέσα στις τουρκικές πόλεις.

Η κυβέρνηση Ερντογάν "βλέπει" παντού υποστηρικτές του Γκιουλέν και η ανωμαλία συνεχίζεται. Η όλη κατάσταση σύμφωνα με διεθνείς αμυντικούς αναλυτές θα οδηγήσει σε πιθανό εμφύλιο πόλεμο λίαν συντόμως .

Υπενθυμίζουμε ότι την  νύχτα της 16ης Ιουλίου στην Τουρκία, μια ομάδα στρατιωτικών έκανε  απόπειρα πραξικοπήματος, με  αποτέλεσμα, 246 άνθρωποι να σκοτωθούν επιτόπου και πάνω από δύο χιλιάδες να είναι οι  τραυματίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές