Αρχείο

Το πρώτο βίντεο με τις πολεμικές προετοιμασίες στο ρωσικό αεροπλανοφόρο "Admiral Kuznetsov" πριν ξεκινήσει για Συρία - Η Ρωσία απαντά στις απειλές των ΗΠΑ


Η Ρωσία απαντά άμεσα στις απειλές των ΗΠΑ περί κατάρριψης ρωσικών ή συριακών μαχητικών στην Β.Συρία ανακοινώνοντας την κάθοδο του αεροπλανοφόρου "Admiral Kuznetsov" στην Α.Μεσόγειο και δίνοντας στην δημοσιότητα βίντεο με τις προετοιμασίες του πληρώματος.

Υπενθυμίζουμε τις χτεσινές απειλές των ΗΠΑ προς Ρωσία και Συρία για πόλεμο.

«Οι ΗΠΑ θα λάβουν αντίμετρα αν αισθανθούν ότι απειλούνται από συριακές ή ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις. Ενημερώσαμε τους Ρώσους  για τις θέσεις μας για να ενημερώσουν τους Σύρους και έχω μόνο να πω ότι θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας αν απειληθούμε. Θα λάβουμε οποιαδήποτε δράση είναι απαραίτητη» είπε ο Διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στο Ιράκ και στη Συρία, Στρατηγός Stephen Townsend.

Όπως όμως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει η Συρία κατόπιν εντολής της Ρωσίας ανέπτυξε αντιαεροπορικά συστήματα στην περιοχή της Χασάκα.

Άρα τα πάντα κρέμονται από μια «κλωστή».

Το αεροπλανοφόρο θα συνοδεύεται από πυρηνικό υποβρύχιο και  Il-38  Tu-142 ενώ θα συνεργαστεί με τα στρατηγικά βομβαρδιστικά.

Το ρωσικό αεροπλανοφόρο φέρει ελικόπτερα "Katran" Ka-52K .

14 Su-33 (η ναυτική έκδοση του Su-30SM)

2 Su-25UTG

10 MiG-29K

4 MiG-29KUB

 

https://www.youtube.com/embed/NvhDsG8kaE0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...