Αρχείο

Τι συμβαίνει με την υγεία της Χίλαρι;

Του Son Ofeon

Καθώς η προεκλογική εκστρατεία εισέρχεται σε τελικό στάδιο, διερευνητικά ερωτήματα έχουν ανακύψει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον.
H περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Χίλαρι στην προεκλογική εκστρατεία της (με αποκορύφωμα το αμήχανο σχόλιο της για " βραχυκύκλωμα " της περασμένης εβδομάδας), έχει αφήσει πολλούς να αναρωτιούνται, αν είναι σοβαρά άρρωστη.
Η Χίλαρι είχε πολλές φορές σπασμούς μπροστά στην κάμερα, που φαίνονται σαν κρίσεις επιληψίας , συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς από φαινομενικά ανεξήγητες κρίσεις βήχα.

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΒΗΧΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ

Ένα βίντεο, που αναφέρεται συχνά , υποστηρίζει ότι η Χίλαρι μπορεί να βρίσκεται σε μία ιατρική κατάσταση με τα συμπτώματα επιληψίας. Το βίντεο παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες , αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να οδηγήσει σε μια οριστική εξήγηση , για το αν Χίλαρι μπορεί να έχει συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας και πιθανές υπολειμματικές παρενέργειες από έναν θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της, που υπέστη πριν από τρία χρόνια.

ΠΗΓΗ http://www.dangerandplay.com/2016/0...

Αν ανατρέξουμε στον Ιανουάριο του 2013, το CNN ανέφερε ότι τότε η υπουργός Κλίντον υποβλήθηκε σε επεξεργασία με αντιπηκτικά σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για να βοηθηθεί να διαλύσει έναν θρόμβο αίματος , που εμφανίστηκε στο κεφάλι της. Τότε οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι θα πετύχει μια πλήρη ανάκαμψη.

Η Κλίντον εισήχθη τότε στο νοσοκομείο Presbyterian της Νέας Υόρκης την Κυριακή, λόγω του θρόμβου , που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαγνωστικών εξετάσεων , που σχετίζονται με μια διάσειση που υπέστη αυτό το μήνα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Philippe Reines.

Ο θρόμβος βρισκόταν στη φλέβα ανάμεσα στον εγκέφαλο και και στο κρανίο πίσω από το δεξί αυτί της κας Κλίντον και δεν οδήγησε σε κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο ή νευρολογική βλάβη, δήλωσαν οι γιατροί της.

Πηγαίνοντας πιο πίσω, στο 2005, τότε η γερουσιαστής Χίλαρι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, όπου έλαβε ιατρική φροντίδα στο χώρο του ξενοδοχείου. "Περίπου πέντε λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας, είπε ότι ήταν ζαλισμένη” , δήλωσε ο πρόεδρος των Δημοκρατικών της κομητείας Erie κος Len Lenihan, ο οποίος συμμετείχε στον έρανο ΤΑP των γυναικών στο ιδιωτικό κλαμπ.

"Η κα Κλίντον έφυγε από το βάθρο και συνέχισε την ομιλία της καθιστή σε μια καρέκλα, αλλά τελικά έφυγε από το δωμάτιο, λέγοντας ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα, είπε ο Lenihan. Επέστρεψε στο βάθρο σε σύντομο χρονικό διάστημα αργότερα, αλλά λιποθύμησε πριν αρχίσει και πάλι την ομιλία της.

" Κατέστη σαφές ότι λιποθύμησε. Την ξάπλωσαν με ομαλό τρόπο μέχρι να συνέλθει “, είπε. Το δωμάτιο εκκενώθηκε και η κα Κλίντον έλαβε αμέσως ιατρική φροντίδα , μεταξύ άλλων,από ένα γιατρό που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Και έτσι, τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της Χίλαρι παραμένουν, ιδιαίτερα μετά από τις φωτογραφίες , που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και δείχνουν τη Χίλαρι να επιδεικνύει αδυναμία, ενώ ανεβαίνει τα σκαλοπάτια.

Αυτό έχει οδηγήσει σε περαιτέρω εικασίες σχετικά με την ταυτότητα ενός άνδρα, που φέρεται ότι ανήκει στις υπηρεσίες ασφαλείας , που κάποιοι αποκαλούν ως «χειριστή» της, ένα πρόσωπο που υποτίθεται ότι είναι προσωπικός γιατρός της.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΧΙΛΑΡΙ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΓΙΑΤΡΟΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?
Όπως o Mike Cernovich επισημαίνει, εδώ είναι μια εικόνα του χειριστή της Χίλαρι πριν ενταχθεί στις Υπηρεσίες ασφαλείας. Είναι ντυμένος με καθημερινά ρούχα και όχι με κουστούμι.

OI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ. Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

Eίδαμε αυτόν το "γιατρό" για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αμηχανίας της Χίλαρι . Καθώς δείχνει το επόμενο βίντεο ,ο χειριστής της Χίλαρι φαίνεται πάντα έτοιμος να καθησυχάσει τη Χίλαρι,απομακρύνοντας τους πράκτορες ασφαλείας, παρακινώντας την να "συνεχίσει να μιλάει ". Σύμφωνα με τον Cernovich "αυτός ο χειριστής δεν είναι ένας συνηθισμένος πράκτορας υπηρεσίας ασφαλείας."

ΒΙΝΤΕΟ https://twitter.com/ABCPolitics/sta...
Προσθέτοντας περαιτέρω μυστήριο, ο Cernovich επισημαίνει επίσης - σε μια ανεπιβεβαίωτη αναφορά - ότι ο αποκαλούμενος «χειριστής» φαίνεται να μεταφέρει μία συσκευή ενδοφλέβιας χορήγησης του φαρμάκου διαζεπάμη.

Ο "ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ.
Η εν λόγω συσκευή χρησιμοποιείται για αυτόματη έγχυση διαζεπάμης . Η συσκευή, που μοιάζει με μολύβι, χρησιμοποιείται για έντονα επαναλαμβανόμενες επιληπτικές κρίσεις. Η διαζεπάμη είναι ένα από τα φάρμακα που προβλέπονται για τους ασθενείς , που εμφανίζουν επαναλαμβανόμενες κρίσεις.
Η διαζεπάμη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαταραχών άγχους, συμπτωμάτων στέρησης αλκοόλ, ή για μυϊκούς σπασμούς. https://twitter.com/PositiveInt/sta...

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν μόλις μία ημέρα μετά την προτροπή της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας προς τα μέλη της να μην αποκαλούν τους προεδρικούς υποψηφίους ψυχικά ασθενείς, αναφερόμενη σε πρόσφατες καταγγελίες που αφορούν τον Donald Trump.

Όπως σημειώνει η Hill, "μετά από μια κακή εβδομάδα για τον Ντόναλντ Τραμπ, στην οποία προσέβαλε μια οικογένεια τιμημένη με το παράσημο Gold Star και αρνήθηκε να υποστηρίξει ως πρόεδρο τον Paul Ryan, πριν το κάνει έτσι κι αλλιώς την Παρασκευή, πολλοί έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται , αν Trump έχει διαταραχή προσωπικότητας”.Αναρωτιόμαστε , δεν είπα αυτό, αλλά αυτό είναι ό, τι λέει ο καθένας: Είναι ο Donald Trump ένας ψυχοπαθής? " ρώτησε νωρίτερα αυτή τη βδομάδα ο δημοσιογράφος του MSNBC Τζο Σκάρμπορο.
Ένας δημοκράτης από την Καλιφόρνια ξεκίνησε την Τετάρτη ένα αίτημα στο change.org για να υποβληθεί ο Trump σε μια ψυχική αξιολόγηση της υγείας του, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να έχει μια ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Περισσότεροι από 25.000 έχουν υπογράψει ως την Κυριακή.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτής της ενέργειας μπορεί να οφείλεται σε καλό χιούμορ και να προορίζεται στο να εστιάσουν την προσοχή στις στομφώδεις δηλώσεις του Trump , ίσως έχει έρθει η ώρα για μια σοβαρή ματιά στο ιστορικό της υγείας της Χίλαρι Κλίντον, ιδίως με βάση το δεδομένο ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να την δείχνουν να νικάει τον Trump και αυτή μπορεί να είναι κάλλιστα ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής.

ΠΗΓΗ http://www.zerohedge.com/news/2016-...

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μία χώρα , όπου οι στρατιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι ελέγχονται με τεστ για τη λήψη ναρκωτικών πριν προσληφθούν για δημόσια υπηρεσία, αποκαλύπτεται ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η μελλοντική πρόεδρος της να λαμβάνει για θεραπεία φάρμακο, που περιέχει τη δραστική ουσία διαζεπάμη.
Για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι θα πρέπει να γνωρίζετε τα φάρμακα με την ονομασία Stedon, αλλά και τα παλαιότερα με την ονομασία Valium.
Αν θυμόσαστε, το έπαιρναν οι γέροι και οι γριές τη δεκαετία του 80 για να αντιμετωπίζουν τα ψυχολογικά τους προβλήματα κυρίως.
Διαβάστε τις παρενέργειες της δραστικής ουσίας στο παρακάτω link.

ΠΗΓΗ http://web4health.info/el/answers/b...

Η διαπεζάμη είναι ναρκωτικό, δίνεται με ιατρική συνταγή και σε αυστηρά ελεγχόμενη δοσολογία και προκαλεί φυσική και ψυχολογική εξάρτηση.
Τα συμπτώματα υπερδοσολογίας είναι υπνηλία, ζάλη, σύγχυση, βραδυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή, δυσκολία στην ομιλία και τη βάδιση, εμφάνιση σαν μεθυσμένου και αναισθησία.
Σας θυμίζουν τίποτα αυτά τα συμπτώματα, που είναι ίδια με τα συμπτώματα της κας Kλίντον?
Η χορήγηση του φαρμάκου με την αυτόματη συσκευή έγχυσης γίνεται ενδοφλεβίως .
H χορήγηση του ενδοφλεβίως έχει το πλεονέκτημα ότι η δράση του εκδηλώνεται μέσα σε ένα ως πέντε λεπτά και διαρκεί για μία ώρα.
Όταν λαμβάνεται από το στόμα ,αρχίζει να έχει αποτέλεσμα μετά από 40 λεπτά.
Η κα Κλίντον, αν λαμβάνει αυτό το φάρμακο, διατρέχει σοβαρούς κινδύνους και σίγουρα έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Αν το φάρμακο διακοπεί απότομα , προκαλεί διανοητικά προβλήματα για 6 μήνες ή περισσότερο.
Η μακροχρόνια χρήση του προκαλεί εξάρτηση και σταδιακά η φαρμακευτική του επίδραση μειώνεται, οδηγώντας συχνά σε κρίσεις επιληψίας και σε τάσεις αυτοκτονίας.

ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org/wiki/Diaze...

Το φάρμακο αυτό χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση άγχους, κρίσεων πανικού ή υπερδιέγερση.
Επίσης χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του ιλίγγου.
Μία άλλη χρήση του είναι η αντιμετώπιση της εξάρτησης από οπιούχα σκευάσματα ,από αλκοόλ και από την ίδια τη δραστική του ουσία.
Η ουσία αυτή είναι χρήσιμη για αντιμετώπιση μυικών σπασμών, που οφείλονται σε έμφραγμα, πολλαπλή σκλήρυνση και τραυματισμό του νωτιαίου μυελού.
Το φάρμακο επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση της αυπνίας και στην αντιμετώπιση παρενεργειών από χρήση παραισθησιογόνων, όπως το LSD , κοκαίνης ή μεταμφεταμίνης.

ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org/wiki/Diaze...

Ο λόγος για τον οποίο χορηγείται το φάρμακο αυτό στην κα Κλίντον είναι μάλλον κάποιο ιατρικό πρόβλημα, που σχετίζεται με τις παραπάνω χρήσεις.
Υπάρχει βέβαια και μία περίπτωση το φάρμακο να χορηγείται στα πλαίσια μίας πειραματικής θεραπείας με οξυγόνο με χρήση διαδικασιών υπερβαρικής ιατρικής (ΗΒΟΤ).

ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org/wiki/Hyper...

Το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της κας Κλίντον θα γίνει αντιληπτό σύντομα, αν λαμβάνει το επίμαχο φάρμακο.
Φαντάζομαι ότι η Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία γνωρίζει τα μέλη της , αλλά ακόμα και αν αυτό δεν συμβαίνει, κάποιος γιατρός θα βρεθεί να αποκαλύψει τη ταυτότητα και το επάγγελμα του “χειριστή” της κας Κλίντον.
Η δραστικότητα του φαρμάκου σε παρατεταμένη χρήση μειώνεται .
Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε σύντομα μία κρίση επιληψίας μπροστά στις κάμερες ή ακόμα χειρότερο μία σύγχυση της κας Κλίντον κατά τη διάρκεια τηλεμαχίας με τον κο Trump.
Το χειρότερο όμως ενδεχόμενο θα ήταν να εκλεγεί πρόεδρος και να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα μεταγενέστερα.
Θα γίνει τότε ίσως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώτη Kλίντον, που θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθεί από τη θέση της λόγω ανικανότητας, οφειλόμενης σε “λόγους υγείας” και όχι σε κάποιο “σεξουαλικό” σκάνδαλο...

freepen.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...