Αρχείο

Συνελήφθηκαν μετά από μάχη 11 Τούρκοι κομάντος οι οποίοι συνδέονται με την επίθεση στην Μαρμαρίδα-Αποσαθρώνεται η επίλεκτη τουρκική δύναμη Bordo Barelli

Συνολικά 11 επίλεκτοι Τούρκοι κομάντος  που συμμετείχαν στην  προσπάθεια είτε να συλλάβουν είτε  να σκοτώσουν τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της αποτυχημένης 15 Ιουλίου, συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές ανέφερε  πριν από λίγο ο τουρκικός τύπος.

Η άκρως επικίνδυνη επιχείρηση σύλληψης των 11 Τούρκων καταδρομέων διεξήχθη στο χωριό  Şirinköy της επαρχίας Ula από τις επίλεκτες δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής, οι οποίες συγκρούστηκαν με τους στρατιώτες αυτούς αργά το βράδυ της 31 Ιουλίου. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων  Anadolu συνελήφθη και ο Ταγματάρχης  Şükrü Seymen, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής  της επίλεκτης ομάδος η οποία κινήθηκε το βράδυ της 15ης Ιουλίου για να «εξουδετερώσει» τον Πρόεδρο Ερντογάν .

Επιπλέον συνελήφθησαν  δύο ακόμη στρατιώτες που εμπλέκονται στην επίθεση κατά του Τούρκου Προέδρου  τις πρώτες  πρωινές ώρες της 1ης  Αυγούστου .

Πάνω από 20  μέλη της πλέον επίλεκτης στρατιωτικής ομάδας Bordo Barelli  είχαν εμπλακεί  στην δολοφονική επίθεση στο ξενοδοχείο που ευρίσκονταν για διακοπές ο Ερντογάν .

n_102318_1

Υπενθυμίζουμε ότι η επίλεκτη δύναμη Bordo Barelli   είναι ένα ειδικά επίλεκτο σώμα των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας. Οι άντρες που επιλέγονται για να την επανδρώσουν  είναι μόνιμοι στρατιωτικοί στο σύνολο τους , οι οποίοι  υπηρετούν εθελοντικά στο στρατό, και εκπαιδεύονται σε άκρως σκληρές συνθήκες για 4 χρόνια.

Γνωρίζουν άπταιστα εκτός όλων των άλλων και ελληνικά , ενώ  έχουν ως αποστολή την δημιουργία «χάους» εντός της ελληνικής επικράτειας αλλά και την δολοφονία Ελλήνων αξιωματούχων σε ενδεχόμενη σύρραξη. Διαθέτουν στην σύνθεση τους ελεύθερους σκοπευτές, ειδικούς επί των εκρηκτικών και των τηλεπικοινωνιών , αλεξιπτωτιστές και "πολλά άλλα".

1360

Οι άνδρες της δυνάμεως αυτής λαμβάνουν εντολές κατευθείαν και μόνο από το Γενικό Επιτελείο του τουρκικού στρατού .

Μετά το πραξικόπημα η πολεμική αποτελεσματικότητα τους , η δομή τους , η ιεραρχία τους και η υπόσταση τους τίθεται εν αμφιβόλω .

Η δύναμη αυτή παίζει πρωταρχικό ρόλο σε οποιαδήποτε επιχείρηση στο εξωτερικό από τον τουρκικό στρατό, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

marmariste-erdogana-suikast-girisiminde-bulunan-11-darbeci-daha-yakalandi,TRtU-fcr4UeM0k0k3SujXA

Τονίζεται ότι όλοι αυτοί έχουν συνδέσμους,  ειδικά στην Θράκη μας στα μέλη της  μουσουλμανικής μειονότητας, για την πρόκληση τετελεσμένων γεγονότων όποτε αυτό απαιτηθεί. Σε περίπτωση επεισοδίων η οποιασδήποτε άλλης καταστάσεως, οι Bordo Barelli   θα ξεκινήσουν άμεσα  την σκοτεινή δράση τους .

Τώρα όμως η θεία δίκη έχει άλλα γούστα .

 

https://youtu.be/o6bQEiL_Vwk?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές