Κόσμος

ΣΤΡΩΝΟΥΝ το δρόμο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Μαζικές ΣΦΑΓΕΣ και διωγμοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ στη Μέση Ανατολή λίγο πριν την… παρουσίαση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ! – Γενοκτονία 1.500.000 ψυχών!

Τριπλασιάστηκαν οι διωγμοί και οι σφαγές χριστιανών τα τελευταία 7 χρόνια…

Λίγο πριν την παρουσίαση του Αντίχριστου, ως επίδοξου παγκοσμίου ηγέτη, θα υπάρξουν πολλοί μάρτυρες, καθώς ο δρόμος του σκότους προετοιμάζεται με αίμα ανθρωποθυσιών στον βωμό του Γιαχβέ-Σατανά.

Οι σφαγές και οι διωγμοί κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή έχουν τετραπλασιαστεί τα τελευταία 7 χρόνια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Αναλυτικά, οι δράσεις κατά των χριστιανών αυξήθηκαν κατά 300% τα τελευταία επτά χρόνια.

Αυτό γνωστοποίησε ο Konstantin Dolgov, υπεύθυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο ρωσικό ΥΠΕΞ.

Τόνισε πάντως πως «η Ρωσία διατηρεί για τον εαυτό της τον καίριο ρόλο στην προάσπιση των συμφερόντων των Χριστιανών», φέρνοντας ως παράδειγμα τις πρόσφατες εκδηλώσεις στην Παλμύρα της Συρίας.

«Η Ρωσία συνεισφέρει ένα σημαντικό μερίδιο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην περιοχή, ειδικότερα, με τη λειτουργία των ρωσικών αεροπορικών Δυνάμεων στη Συρία», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως οι Χριστιανοί στην Συρία και το Ιράκ βρίσκονται στην πιο δύσκολη κατάσταση.

Ο αριθμός του χριστιανικού πληθυσμού στην Συρία έχει μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο, ενώ η χριστιανική κοινότητα έχει μειωθεί κατά δέκα φορές», είπε ο Dolgov.

Οι πόλεμοι-σταυροφορίες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής επέφερε τραγικές συνέπειες στους χριστιανικούς πληθυσμούς τα τελευταία δέκα χρόνια. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των χριστιανών έχει μειωθεί περισσότερο από 50%, ξεπερνώντας τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ ορισμένες οργανώσεις κάνουν λόγο για γενοκτονία.

Στο Ιράκ πριν δέκα χρόνια, οι χριστιανικές κοινότητες αριθμούσαν σχεδόν 1,5 εκατ. ανθρώπους. Σήμερα, δεν ξεπερνούν τους 500.000. Οι υπόλοιποι είτε αναγκάστηκαν να μετοικήσουν, είτε σκοτώθηκαν.

Στη Συρία, υπήρχαν 1,1 εκατ. χριστιανοί. Σήμερα ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τις 600.000. Οι υπόλοιποι έγιναν είτε πρόσφυγες, είτε σκοτώθηκαν.

Πολλοί που κατάφεραν να επιβιώσουν, βρίσκονται στο Λίβανο, την Ιορδανία και την Τουρκία, δίπλα σε φανατικές ισλαμιστικές ομάδες. Μία ακόμη πτυχή της ανθρωπιστικής κρίσης και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, καθώς οι μεγάλες δυνάμεις δεν έλαβαν υπόψιν τους, την τύχη αυτών των εκατομμυρίων ανθρώπων, η πίστη των οποίων διέφερε από την πλειοψηφία.

πηγη orthodoxia.blogy.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...