Κοινωνία

Σκληρές εικόνες στη Μύκονο από ατύχημα με γουρούνες [βίντεο]


Ένα ακόμη τροχαίο περιστατικό με θύματα οδηγό και επιβάτη γουρούνας σημειώθηκε στην Μύκονο.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό, εικόνες από το οποίο μεταδίδει το Myopia Tv, συνέβη στο δρόμο προς το αεροδρόμιο του νησιού.

Η γουρούνα, στην οποία επέβαιναν δύο κορίτσια, ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη με αποτέλεσμα των τραυματισμό των δύο επιβατών του, καμία εκ των οποίων δεν φορούσε κράνος.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περαστικοί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στις τραυματισμένες κοπέλες, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε 15 λεπτά αργότερα για να τις παραλάβει.

Στο σημείο, όπως καταγγέλλει το Myopia Tv δεν έφθασε ποτέ η Αστυνομία, αν και ειδοποιήθηκε.

Οπως επίσης, σημειώνει το διαδικτυακό κανάλι, τα τροχαία με γουρούνες και δίκυκλα αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο στο νησί των Ανέμων, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, και πολλές φορές είναι θανατηφόρα για τουρίστες και κατοίκους του νησιού.

Αιτίες είναι οι κακοτεχνίες των δρόμων, η έλλειψη φωτισμού και η ελλιπής οδική σήμανση, αφού πολλές πινακίδες είναι ξεθωριασμένες, παλιές και κατεστραμμένες.

Όμως, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζεται έξαρση του φαινομένου των ατυχημάτων με ATV εξαιτίας της ελαστικότητας των κριτηρίων και της ευκολίας ενοικίασής τους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του Myopia Tv στο οποίο μιλούν ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού με το ATV καθώς και ένας κάτοικος της Μυκόνου, ο οποίος δηλώνει αγανακτισμένος από τα επαναλαμβανόμενα δυστυχήματα με γουρούνες.

Συγκλονίζει το πλάνο με την φίλη των δυο κοριτσιών που παθαίνει σοκ βλέποντάς τα πεσμένα και τραυματισμένα στον δρόμο!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ