Κοινωνία

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είναι αλήθεια ότι η χώρα μας φημίζεται για τα όμορφα τοπία της αλλά και τις μοναδικές της παραλίες! Πολλές από αυτές είναι αρκετά φημισμένες και μαζεύουν πληθώρα κόσμου, άλλες πάλι είναι κρυμμένοι παράδεισοι! Έτσι λοιπόν, η κάθε μια με την δική της ομορφιά έχει ξεχωρίσει. Σας τις παρουσιάζουμε λοιπόν παρακάτω με την συμβουλή ότι πρέπει όλοι μας να επισκεφθούμε!

Σαρακίνικο στην όμορφη Μήλο.

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, και θυμίζει κάτι από σελήνη καθώς αποτελείται από κατάλευκους βράχους και άμμο! Πήρε το όνομά του από τους Σαρακινούς πειρατές και σύμφωνα με τους ντόπιους αξίζει να το επισκεφθείτε πέρα από την μέρα και τη νύχτα!

2

Παραλία Σίμου στην Ελαφόνησο.

Βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού και έχει θέα το νησί των Κυθήρων. Αποτελείται από ψιλή άμμο σε χρυσαφένια απόχρωση ενώ τα νερά της έχουν χαρακτηριστεί «σμαραγδένια».  Η παραλία του Σίμου είναι από την μια πλευρά και ο Φράγκος από την άλλη.

2 (1)

Ναυάγιο στη Ζάκυνθο.

Μια παραλία αρκετά διάσημη σε όλο τον κόσμο καθώς ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μαζεύονται πάρα πολλά καραβάκια για να την επισκεφθούν. Τα χρώματα της θάλασσας είναι μοναδικά και εάν κάποιος επιθυμεί να την θαυμάσει από ψηλά μπορεί να φθάσει μέχρι το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου!

3

Ελαφονήσι στην Κρήτη.

Η μαγευτική αυτή παραλία βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού Χανίων της Κρήτης. Χαρακτηριστικό της η ψιλή άμμος η οποία παίρνει χρώμα ροζ σε πολλά σημεία αλλά και τα διαφανή τρικουάζ νερά της.

4-750x497

Μπάλος στην Κρήτη.

Μια μοναδική παραλία, η οποία μαζεύει κάθε χρόνο πάρα πολλούς τουρίστες καθώς χαρακτηρίζεται για το ξεχωριστό τοπίο που προσφέρει και για τα υπέροχα νερά της.

5

Μύρτος στην Κεφαλλονιά.

Αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της. Έχει βραβευτεί πάρα πολλές φορές διεθνώς με τη γαλάζια σημαία και όχι άδικα καθώς όσοι την έχουν επισκεφθεί τους έμεινε αξέχαστη!

6

Η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης.

Αξίζει κανείς να την δει και να κολυμπήσει στα μοναδικά της νερά! Αποτελεί ένα θαμαστό αξιοθέατο αφού τα κόκκινα ηφαιστιογενή της βράχια αλλά και η κόκκινη αμμουδιά της είναι κάτι που δεν συναντά κανείς εύκολα!

7-750x439

Σεϋχέλλες στην Ικαρία.

Μια εξωτική παραλία και από τις ωραιότερές του νησιού! Τα κυανά νερά της, η λευκή άμμος και οι εντυπωσιακοί βράχοι που την περιβάλλουν, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που θα σας μείνει αξέχαστο!

81

Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα.

Η Παλαιοκαστρίτσα είναι ένα παραλιακό χωριό βορειοδυτικά της πόλης της Κερκύρας και μόλις νοτίως του Βυζαντινού κάστρου του Αγγελόκαστρου. Αποτελείται από βραχώδης ακτές και χρυσαφένιες αμμουδιές, έτσι ώστε όλες οι ομορφιές της φύσης να ενώσουν τις δυνάμεις τους και δημιουργήσουν έναν επίγειο παράδεισο.

Παραλία Βουτούμι, Αντίπαξοι.

Αυτό το καταπράσινο νησί φημίζεται για αυτή του την παραλία με λευκή άμμο και βότσαλα, καταγάλανα νερά και βλάστηση που φτάνει ως την άμμο!

10

πηγη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...