Αρχείο

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται συνεχώς για έναν επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο (βίντεο)


Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν  παγκόσμιο πόλεμο δημιουργώντας κύματα ανησυχίας σε όλους του πολίτες του πλανήτη, αναφέρειν πλήθος δημοσιευμάτων.

Η Γερμανία πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδια της για να επαναφέρει την υποχρεωτική στράτευση, ενώ  προειδοποίησε  τους πολίτες  της να έχουν αποθέματα  τροφής και νερού.

Η ανακοίνωση ήρθε  εν μέσω μιας προσπάθειας από τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο  να προετοιμάσουν τους πολίτες τους για το ενδεχόμενο ενός Γ’ παγκοσμίου πολέμου, κάτι που από ότι φαίνεται είναι ορατό .

Δεδομένου ότι αυτού του είδους η στρατηγική διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης,  υπήρξε μια άμεση και έντονη συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία αποθεμάτων τροφίμων και νερού.

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και Βοήθειας για Καταστροφές (BBK) παρουσίασε μάλιστα τον ακόλουθο κατάλογο στην ιστοσελίδα της  ως οδηγό:

28 λίτρα (6,2 γαλόνια) πόσιμου νερού

4,9 kg (10,8 λίβρες) ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες

5.6kg (12,3 λίβρες)  λαχανικά και  όσπρια (κατά προτίμηση προ-μαγειρεμένα)

3.6kg (οκτώ κιλά)  φρούτων και ξηρών καρπών (σε βάζα ή σε κονσέρβες)

Αυτό δηλώνει  μια λίστα επιβίωσης για ένα άτομο για χρονική διάρκεια  δύο εβδομάδων σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει επίσης εκδώσει  πρόσφατες προειδοποιήσεις για το ίδιο θέμα διασπείροντας τον πανικό στους ;Αμερικανούς αλλά και σε όλο το κόσμο.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν δύο ανησυχητικές προειδοποιήσεις προτρέποντας τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για «όλα τα ενδεχόμενα» .

Κατ 'αρχάς, το Μάιο, ο Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε: «ένα από τα πράγματα που έχουμε μάθει κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών και έξι μηνών είναι ότι η κυβέρνηση διαδραματίζει ζωτικό ρόλο, αλλά είναι ευθύνη του κάθε πολίτη ξεχωριστά να είναι προετοιμασμένος  για μια επερχόμενη καταστροφή. Και αυτό σημαίνει ότι οφείλει να λάβει  προληπτικά μέτρα, όπως είναι η  δημιουργία ενός σχεδίου εκκένωσης, και ενός πλήρους εξοπλισμένου κιτ σε περίπτωση καταστροφής. Εάν οι τοπικές αρχές σας  ζητήσουν  να εκκενώσετε την περιοχή σας , θα πρέπει να το κάνετε αμέσως. Μην περιμένετε ούτε στιγμή".

Ο  διευθυντή της αμερικανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας κ. Christopher Geldart εξέδωσε  προειδοποίηση προς τους κατοίκους: «Ο καθένας πρέπει να ξεσκονίσει τα σχέδια εκκένωσης της περιοχής του , η κατανόηση του μέτρου αυτού θα είναι μια αξιόπιστη επιλογή για την επόμενη χρονιά».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι συμβουλές  παντού στον πλανήτη ότι ο πόλεμος είναι στον ορίζοντα, πληθαίνουν σε επικίνδυνο βαθμό.

Η ουσία είναι ότι η σε γενικές γραμμές, η Ευρώπη δεν έχει την απαιτούμενη  νοοτροπία για τέτοια γεγονότα , αλλά σύμφωνα με ειδικούς σιγά-σιγά φαίνεται ,  οι κυβερνήσεις να αρχίζουν να προειδοποιούν τους πολίτες τους με πιο αποτελεσματικούς τρόπους.

Για παράδειγμα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεγονός ότι  οι Βρετανοί θα πρέπει να ξεκινήσουν την δημιουργία αποθεμάτων τροφίμων και  νερού, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει κάνει πολλά ως προς αυτό το ζήτημα.

Ο ρυθμός των γεγονότων παγκοσμίως επιταχύνεται ... χθες ανακοινώθηκε ότι η Τουρκία είχε εκκενώσει  μια ολόκληρη πόλη, δεδομένου ότι συμμετάσχει σε πέραν των συνόρων δράση με το ισλαμικό κράτος στην Συρία.

Κάθε μέρα, κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στη διεθνή σκηνή. Ανησυχητικές εξελίξεις που απειλούν τη σταθερότητα σε όλη την υδρόγειο. Υπάρχει όμως κάτι πολύ ύποπτο για όλα αυτά τα ανησυχητικά γεγονότα που συμβαίνουν με   στενή αλληλουχία . 

Όλοι οι πολίτες  δεν θα πρέπει να περιμένουν από  τις κυβερνήσεις να τους πουν τι να κάνουν σε ένα τέτοιο απευκταίο ενδεχόμενο .

Οι πολίτες από μόνοι τους θα πρέπει να το κάνουν  οικία βουλήση , αναλαμβάνοντας  την τεράστια ευθύνη για την ασφάλεια των οικογενειών τους.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ