Κοινωνία

Με αυτό το σπιτικό σπρέι θα... ξεχάσετε το ξεσκόνισμα για καιρό

Αν και για πολλές και πολλούς το ξεσκόνισμα δεν είναι και η πιο... αγαπημένη σπιτική εργασία, είναι σαφέστατα απαραίτητη για να μην πιάσετε αράχνες.

Ωστόσο, στο διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες... κόλπα, που μπορούν να σας βοηθήσουν, όχι να το αποφύγετε, αλλά τουλάχιστον, να το κάνετε πιο αργά, διατηρώντας απομακρυσμένη τη σκόνη από τα έπιπλά σας για περισσότερο καιρό.

Και να ένας τρόπος για να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό σπρέι για το ξεσκόνισμα.

Θα χρειαστείτε να αναμίξετε 300 ml νερό, 1.5 κουταλιά της σούπας μαλακτικό ρούχων, 1 κουταλιά της σούπας οινόπνευμα και όλα αυτά να τα βάλετε σε ένα μπουκαλάκι με λαβή για ψέκασμα.

Αφού τα ανακατέψετε καλά θα πρέπει να ψεκάσετε τις επιφάνειες και να σκουπίσετε πολύ δυνατά, ώστε το μαλακτικό να δράσει και να σας προσφέρει την αντιστατική του ιδιότητα που θα αποτρέπει τη σκόνη απ' το να «καθίσει» στα έπιπλά σας, για αρκετά περισσότερο καιρό.

dokari.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...