Αρχείο

«Ματωμένα φεγγάρια» και ο ερχομός του πλανήτη Nibiru φέρνουν πάλι νέα εσχατολογικά σενάρια και κατακλυσμιαία γεγονότα


Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο επανέρχονται τα τρελά σενάρια για μια πιθανή (!)  άφιξή του πλανήτη Nibiru  για αυτούς που  ισχυρίζονται ότι η παρουσία του θα σηματοδοτούσε κατακλυσμιαία γεγονότα για τη Γη. Όλα αυτά , οι "ίδιοι" συνωμοσιολόγοι  τα συνδυάζουν με τα αποκαλούμενα " ματωμένα φεγγάρια " του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, ο  περιβόητος Nibiru ή πλανήτης Χ, είναι ένας υποτιθέμενος τεράστιος πλανήτης, ο οποίος οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι κάποια μέρα θα περάσει τόσο κοντά στη Γη, που  η βαρυτική του έλξη του θα μπορούσε να σπείρει τον όλεθρο στον πλανήτη μας, προκαλώντας σεισμούς και άλλα καταστροφικά γεγονότα.

Τώρα οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν κατά κάποιο τρόπο συνδέσει αυτές τις «θεωρίες»  με τα περίφημα «ματωμένα φεγγάρια»  τα οποία εμφανίζονται τέτοια εποχή.

Βίντεο υποστηρίζει ότι υπάρχει μια αχνή εικόνα του πλανήτη Nibiru η οποία έχει «συλληφθεί» από  κάμερα για πρώτη φορά στην πολιτεία της Πενσυλβανία των ΗΠΑ.

http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5093854292001

Ποια είναι η σχέση όμως του  μυστηριώδη πλανήτη με  αυτό που προκαλεί το φεγγάρι να παίρνει το κόκκινο χρώμα  του αίματος ;

Nibiru-Main-702753

Τα «ματωμένα φεγγάρια» προκαλούνται  στην πραγματικότητα από την  θέση  του ήλιου και της σελήνης, όταν η ηλιακή ακτινοβολία ρίχνει μια κόκκινη αντανάκλαση πάνω στην  σεληνιακή επιφάνεια.

Πέρυσι όταν παρουσιάστηκαν τα αποκαλούμενα « ματωμένα φεγγάρια», το διαδίκτυο πήρε φωτιά από δεκάδες συνωμοσιολογικά σενάρια και άλλα τέτοια.

Η ολοκληρωτική όμως  ευθυγράμμιση του φεγγαριού με τον ήλιο για την εμφάνιση ενός πραγματικά  «ματωμένου φεγγαριού»  έχει συμβεί μόνο ελάχιστες  φορές τα τελευταία 2.000 χρόνια.

Ως εκ τούτου, προβλήθηκε χθες στα βρετανικά και άλλα ΜΜΕ ο ισχυρισμός της εμφάνισης τον  Σεπτέμβριο «τρομερών  γεγονότων»  που θα οδηγούσαν πιθανόν στο τέλος του κόσμου.

Άλλοι συνωμοσιολόγοι προσπαθούν  να συνδέσουν τους δύο μύθους μαζί , και ισχυρίζονται ακόμη ότι  η σκιά του Nibiru προκαλεί τα ματωμένα φεγγάρια. (!)

Θεωρητικοί αυτών ευφάνταστων σεναρίων  τονίζουν επίσης ότι  οι κυβερνήσεις παγκοσμίως γνωρίζουν για την έλευση του πλανήτη  Nibiru , αλλά  αρνούνται να το ανακοινώσουν μέχρι το τέλος του κόσμου.

Όλοι αυτοί όμως,  καλλιεργούν εντέχνως σε εκατομμύρια δυστυχισμένους ανθρώπους τον φόβο, την υποταγή « από αυτό που έρχεται» από μακριά με σκοπό να επιτύχουν τους έκνομους σκοπούς τους.

Πάντοτε υπήρχαν θρύλοι, δοξασίες και παραμύθια της χαλιμάς, τώρα όμως μετά από εκατοντάδες χρόνια επανήλθαν ξανά και  αφορούν  εσχατολογικά σενάρια .

Το γιατί το κατανοεί ο καθένας τόσο στην πατρίδα μας  όσο και παραέξω. Θέλουν να αντικαταστήσουν το θρησκευτικό σύστημα  και τον χριστιανισμό σε όλον τον προηγμένο υποτίθεται κόσμο,  και να τον αντικαταστήσουν με κάτι άλλο, που  θα προέρχεται ενδεχομένως   « από κάπου αλλού ». Ο νοών νοείτω και πολύ μάλιστα.

http://players.brightcove.net/2540076170001/4kfqgmETl_default/index.html?videoId=4509296413001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ