Αρχείο

Η Ελληνική και αλβανική μαφία πουλάνε ναρκωτικά στους καταυλισμούς των προσφύγων – Προετοιμάζουν εξέγερση μεταναστών;

Σε  ενδελεχή έρευνα  μεγάλης κυκλοφορίας  βρετανικής εφημερίδας, αποκαλύπτεται ότι  τα κέντρα των μεταναστών στην χώρα μας ,  αποτελούν ήδη «εστίες» πολλών και πολύπλευρων προβλημάτων για μια  ελληνική κοινωνία που «βογγάει» από την ανεργία και την οικονομική κρίση.

Καταρχήν σε  κατ 'ιδίαν συνομιλίες με Βρετανούς δημοσιογράφους , οι  Έλληνες αξιωματούχοι εκφράζουν την ανησυχία τους ότι οι αριθμοί των προσφύγων αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό , παρά την  συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Άγκυρας και της ΕΕ για να διατηρηθούν οι ροές υπό έλεγχο,  και η οποία είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Κατά την χρονική  περίοδο 24 ωρών μεταξύ της Πέμπτης και της Παρασκευής,   261 μετανάστες και πρόσφυγες,  σχεδόν το διπλάσιο από το κανονικό αριθμό, αφίχθησαν  στα νησιά.

Οι μετανάστες /πρόσφυγες δηλώνουν την  έντονη οργή  τους για την καθυστέρηση των διαδικασιών ασύλου, μένοντας αβοήθητοι κάτω από άθλιες συνθήκες  γίνονται εύκολη  «βορά»  των εγκληματιών και των εμπόρων ναρκωτικών, τονίζουν πολλοί ειδικοί.

666_27

«"Ποτέ δεν ήξερα τίποτα για τα ναρκωτικά και τώρα κάνω  ναρκωτικά», είπε ο 17χρονος Σύρος  που ζει σε ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στο εργοστάσιο της πρώην εταιρείας  Softex  στα προάστια της Θεσσαλονίκης. "Αυτό το στρατόπεδο είναι φρικτό . Ζούμε σαν τα ζώα σε σκηνές κάτω από τον καυτό ήλιο. "

Τα ναρκωτικά, έχουν  γίνει η κεντρική αιτία για τη βία, με καυγάδες να ξεσπούν  πολύ συχνά. "Η ελληνική και η αλβανική μαφία έχουν έρθει εδώ και πουλάνε  ναρκωτικά," εξήγησε ο ίδιος ο Σύρος πρόσφυγας. «Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη. Βλέπουν τα ναρκωτικά, τα μαχαιρώματα και δεν κάνουν τίποτα. Δεν τους νοιάζει. Ο κόσμος δεν νοιάζεται», κατέληξε ο ίδιος .

Η μαρτυρία του Σύρου νεαρού υποστηρίζεται από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν γνώση των συνθηκών  στα ελληνικά κέντρα κράτησης.

Οι δεκάδες  καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση,   εγκληματική δραστηριότητα με πώληση ναρκωτικών και άλλες αξιόποινες  πράξεις  θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εξεγέρσεις  στα hot spot,  οι οποίες θα επεκταθούν εντός των ελληνικών οικιστικών ιστών. Οι τελευταίες αποκαλύψεις αναφέρουν ότι το ανθρωπιστικό  σύστημα δεν λειτουργεί καθόλου.

Σε μια τέτοια απευκταία περίπτωση η παρουσία της ελληνικής αστυνομίας κρίνεται τουλάχιστον ανεπαρκής. Το όλο σκηνικό θυμίζει ¨μπαρούτι" και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Για αυτό και θα βγουν από τα συρτάρια ενδεχομένως τα σχέδια για χρήση των ενόπλων δυνάμεων με σκοπό την επιβολή της ασφάλειας στις ελληνικές πόλεις που βρίσκονται κοντά σε καταυλισμούς προσφύγων. Τι μας περιμένει ακόμα με όλο αυτό το σκηνικό στην πατρίδα μας ένας Θεός ξέρει .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ