Αρχείο

Η Γερμανία θα «εξαφανίσει» τον Άγιο Βασίλη για να μην «ενοχληθούν» οι μουσουλμάνοι μετανάστες ;

Στην Γερμανία ορισμένοι πολιτικοί λένε ότι εξετάζουν την περίπτωση σε ορισμένα κρατίδια της χώρας να απαγορευτεί η  παρουσία σε μαγαζιά , και σε άλλα δημόσια μέρη ανθρώπων ντυμένων ως Άγιο Βασίλη,  για να μην «ενοχληθούν» οι μετανάστες, αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα.

Ο Γερμανός υπουργός εσωτερικών Ralf Jäger έχει προειδοποιήσει ότι αφού θα απαγορευθεί η μπούρκα στην Γερμανία, τότε η χώρα θα πρέπει να απαγορεύσει τον Άγιο Βασίλη προς το συμφέρον της «αμεροληψίας». !!

Ο Ralf Jäger είναι υπουργός Εσωτερικών του γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (NRW), και έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον ομοσπονδιακό υπουργό εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος ζήτησε την απαγόρευση της μπούρκας από τις μουσουλμάνες.

Ο αριστερός Γερμανός πολιτικός απέρριψε το σκεπτικό της απαγόρευσης του ενδύματος για τις μουσουλμάνες γυναίκες, και είπε καθαρά αυτές οι ιδέες υποκινούνται από τα ακροδεξιά κόμματα που προσπαθούν να καλύψουν τις θέσεις τους με δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στο βαυαρικό ραδιόφωνο, ο Jäger, δήλωσε: "Η απαγόρευση της μπούρκας δεν φέρνει καμία ασφάλεια, αλλά [καθοδηγείται] μόνο από τις προεκλογικές εκστρατείες σε ορισμένα [γερμανικά] κρατίδια », αναφέρει το Focus.

Συνεχίζοντας ο υπουργός τόνισε ότι αν το γερμανικό κράτος απαγορεύσει την μπούρκα, θα πρέπει να απαγορεύσει στους « ανθρώπους να  ντύνονται σαν τον Άγιο Βασίλη».

Ο κ Jäger κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος είναι κατά της απαγόρευσης σε κάθε περίπτωση. Δήλωσε μάλιστα  στο ραδιόφωνο ότι η χρήση της μπούρκας από μουσουλμάνες γυναίκες ήταν ένα «σημάδι» ότι η κοινότητά τους εμφανίζει μια «έλλειψη ολοκλήρωσης» σε σχέση με την γερμανική κοινότητα, αλλά διαφώνησε ότι η μπούρκα ήταν επικίνδυνη για την γερμανική εθνική ασφάλεια.

Δυστυχώς θα υπάρξουν και τέτοιες φωνές εντός της Ευρώπης , οι οποίες στα πλαίσια ενός ανύπαρκτου πλέον «ανθρωπισμού» θέλουν να μεταβάλλουν την ήπειρο σε μουσουλμανική. Το πιο δίκαιο όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι να ερωτηθούν όλοι οι πολίτες της κάθε χώρας,  και η ετυμηγορία τους να αποτελέσει οδηγό για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ