Αρχείο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! Ελβετός Αρχηγός Στρατού: «Η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου»

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Ο  αρχηγός των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων  προειδοποιεί  όλες τις χώρες ,  ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου.

Ο Αντιστράτηγος André Blattmann εξέδωσε μάλιστα για τον σκοπό αυτόν  και μια έγγραφη προειδοποίηση, ανακοινώνοντας με όλες τις επισημότητες (προς τους λαούς της Ευρώπης),  ότι ένας εμφύλιος πόλεμος ευρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρωπαϊκή ήπειρο από το ακραίο Ισλάμ , αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Πρόκειται για μια τολμηρή και γενναία αντιμετώπιση του ζητήματος εισβολής και δημιουργίας χάους στην ΕΕ από το Ισλάμ , από ένα ανώτατο  αξιωματικό μιας χώρας η οποία «φυλάσσει»  τρισεκατομμύρια σε  χρηματικά αποθέματα, στις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης .

Σε καμία περίπτωση οι δηλώσεις του Ελβετού στρατηγού δεν πρέπει  να περάσουν στο «ντούκου».

lathros-greece__article

Ο Blattmann έχει προειδοποιήσει τους Ελβετούς ως οφείλει,  ότι πρέπει να λάβουν   τα κατάλληλα  μέτρα και να οπλιστούν  για  να προστατεύσουν τον εαυτό τους από ένα  αναπόφευκτο ανελέητο  εμφύλιο πόλεμο, εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Ο Ελβετός αντιστράτηγος είναι  επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του από την 1 Μαρτίου 2009,  και οι δηλώσεις διαθέτουν  σημαντικό βάρος σε μια χώρα στην οποία υπάρχει αντίδραση με δημοψηφίσματα αρκετών πολιτών ενάντια στην μπούργκα και τα τζαμιά , καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες λόγω της  μετανάστευσης και του εξισλαμισμού .

514

Κατά τους τελευταίους   Παγκόσμιους Πολέμους, η Ελβετία , μια χώρα με πολλά και μεγάλα βουνά, τήρησε αυστηρή ουδετερότητα και κατάφερε με ολιγάριθμες ένοπλες δυνάμεις να διατηρήσει την  ειρήνη και την ουδετερότητα, αλλά στην ερχόμενη σύγκρουση η Ελβετία θα συμμετέχει ενεργά  σε αυτό που διαφαίνεται να δημιουργείται από το Ισλάμ στην Ευρώπη.

«Η απειλή της τρομοκρατίας αυξάνεται, οι αποκαλούμενοι  υβριδικοί  πόλεμοι εξαπλώνονται  σε όλο τον κόσμο, οι οικονομικές προοπτικές είναι ζοφερές και οι προκύπτουσες μεταναστευτικές ροές των εκτοπισμένων και των προσφύγων έχουν πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις», δηλώνει ο αρχηγός των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων  .

Ο Blattmann κρούει καμπάνες λέγοντας  ότι : «η κοινωνική αναταραχή δεν μπορεί να αποκλειστεί», ενώ το λεξιλόγιο της δημόσιας συζήτησης για το θέμα αυτό  θα είναι «επικίνδυνα επιθετικό».

«Το μείγμα είναι άσχημο  και άγευστο», δηλώνει ο  Blattmann  σε σχέση με την  ελβετικού τύπου  ευημερία  της κοινωνίας , η οποία είναι εδώ και πολύ καιρό είναι και πάλι υπό αμφισβήτηση».

Υπενθυμίζουμε ότι η  γειτονικές με την Ελβετία  χώρες, όπως η Γαλλία και η Αυστρία, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με τη μετανάστευση, τον εξισλαμισμό , ενώ  υπάρχει μια γενική ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει  στην Ευρώπη .

Η προειδοποίηση του Ελεβετού αρχηγού  απηχεί απολύτως εκείνη του Αμερικανού υποναύαρχου Chris Parry το 2006, όταν είπε ότι ο συνδυασμός της μετανάστευσης και του Ισλάμ θα προκαλέσει «μια πολιτισμική κατάρρευση στο ίδιο επίπεδο με την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας».

Η πατρίδα μας από την άλλη πλευρά,   οφείλει και πρέπει  να λάβει όλα εκείνα τα απαιτούμενα μέτρα για να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια της δοκιμαζόμενης από την  οικονομική κρίση  ελληνικής κοινωνίας .

https://youtu.be/8OXSGl50JnA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...