Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Aπόπειρα δολοφονίας κατά του A.Νταβούτογλου! (εικόνα)

Συνέλαβαν Τούρκο που έκανε απόπειρα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειοτονικής χώρας, να δολοφονήσει τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Η απόπειρα έγινε σε τζαμί όπου ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάει σε κηδεία γνωστού αρχιτέκτονα της Κωνσταντινούπολης που άνδρα που φορούσε μαύρη μπλούζα που έγραφε "Είμαι Τούρκος".

Ο άνδρας τον πλησίασε και απείλησε να τον σκοτώσει λέγοντας: «Δεν δεν μπορείς να με σκοτώσεις τώρα εσύ, θα σε σκοτώσω εγώ». Η άμεση αντίδραση των ανδρών της προσωπικής του φρουράς απομάκρυνε τον επίδοξο δολοφόνο, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται, μέχρι να δικαστεί.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται να εξεταστεί από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...