Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Συνελήφθη Βέλγος νεαρός άνδρας ο οποίος σε βίντεο φώναζε ότι θα σκοτώσει όλους τους Χριστιανούς

Η βελγική αστυνομία έθεσε υπό κράτηση έναν νεαρό άνδρα ο οποίος σε βίντεο φώναζε ότι θα σκοτώσει όλους τους Χριστιανούς, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ .

Στις αρχές Αυγούστου, εμφανίστηκε ένα  βίντεο στο διαδίκτυο  στο οποίο εμφανίστηκε ένας νεαρός άνδρας να περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης  Verviers στη βελγική Βαλλονία ,  τραγουδώντας αραβική μουσουλμανική προσευχή και απειλές θανάτου κατά των χριστιανών.

Ο άγνωστος εντοπίστηκε ηλεκτρονικά από τις αρχές ασφαλείας , και αποδείχθηκε ότι  είναι ο 17χρονος γιος του Ιμάμη  Sohaid imam Alami.

Η  διαδικασία έκδοσης της συλλήψεως του για το σαλαφιστικό κήρυγμα (βασική ερμηνεία του Ισλάμ)  εκδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Οι αρχές πιστεύουν ότι τα κηρύγματα των ιμάμηδων συμβάλουν τα μέγιστα στην ριζοσπαστικοποίηση της νεολαίας των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Ο νεαρός αυτός δέχθηκε αυτές τις ακραίες ιδεολογίες λόγω του πατέρα του από μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό RTL, Ο Sohaid, ο πατέρας και η μητέρα του είχαν μόλις επιστρέψει  από το Μαρόκο, την Κυριακή.

Τα εμπρηστικά κηρύγματα των Ιμάμηδων και η ίδια η δομή και  η ιδεολογία του Ισλάμ  δεν αποδέχεται την ύπαρξη άλλων θρησκειών.  Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομαλή ένταξη των μουσουλμάνων στην ευρωπαϊκή κοινωνία.

Έκθεση στρατηγικών εμπειρογνώμων από ευρωπαϊκά ινστιτούτα, σύμφωνα με δημοσίευμα αναφέρει ότι το χαμηλό νοητικό επίπεδο και ανεξέλεγκτη  επιθετικότητα των μουσουλμάνων  μεταναστών θα οδηγήσει την ευρωπαϊκή  ήπειρο στο χείλος της καταστροφής. Μπορεί όμως να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη που ενδεχομένως  να σφραγίσει ανεξίτηλα την  μοίρα του ευρωπαϊκού πολιτισμού;

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές