Κόσμος

Εκτακτο: Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες - Σε εξέλιξη εκκένωση

Μέσω των social media έγινε γνωστό πως πριν λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με την αστυνομία να δίνει εντολή για εκκένωση του χώρου.

Στο αεροδρόμιο έσπευσε αμέσως η αστυνομία και οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής έπειτα από καταγγελίες ταξιδιωτών πως ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Συγκεκριμένα, οι κλήσεις προς την αστυνομία ανέφεραν πως στα τέρμιναλ 1, 5 και 7 υπήρξαν πυροβολισμοί ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για εγκλωβισμό ανθρώπων στις τουαλέτες.

Όπως φαίνεται και από τα βίντεο που ανήρτησαν αρκετοί από τους ταξιδιώτες στο twitter, είναι έκδηλη η ανησυχία ενώ σε κάποια άλλα φαίνεται η μαζική αποχώρηση από τους χώρους του αεροδρομίου

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που παράτησαν στο πάτωμα τις βαλίτσες τους, τρέχοντας φοβισμένοι προς την έξοδο.

Η αστυνομία του LA, με ανάρτησή της στο twiter αναφέρει πως γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την ασφάλεια του κόσμου και ευχαριστεί τους ταξιδιώτες για τη συνεργασία τους, όμως για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι που να επιβεβαιώνει το συμβάν.

Αμέσως δόθηκε και η εντολή να μην πετάξει κανένα αεροπλάνο, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση μέχρι στιγμής για τις προγραμματισμένες προσγειώσεις των αεροσκαφών που πλησίαζαν στο αεροδρόμιο.

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες μέσω του twitter ανέφερε «Δυνατές φωνές προκάλεσαν την ανησυχία των ταξιδιωτών, όχι πυροβολισμοί. Δεν υπάρχουν πυροβολισμοί, ούτε τραυματισμοί. Συνεχίζονται οι έρευνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...