Αρχείο

Προσγειώθηκε τελικά στο Αλγέρι το Boeing 736 της Air Algerie

Προσγειώθηκε με ασφάλεια τελικά το αεροσκάφος στην Αλγερία. Η αναστάτωση φαίνεται ότι προκλήθηκε από λάθος της ιστοσελίδας καταγραφής πτήσεων Flight Radar 24 .

Το Boeing 736 εξέπεμψε σήμα κινδύνου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 736 της Air Algerie το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου εξέπεμψε σήμα κινδύνου, ενώ βρισκόταν στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Αμέσως προκλήθηκε πανικός, ενώ πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν λόγο ακόμη και για ύπαρξη βομβιστή αυτοκτονίας εντός του αεροσκάφους.

Η πτήση  AH1020 πτήση από την Αλγερία προς Μασσαλία εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μεσόγειο, αναφέρει η γνωστή ιστοσελίδα  Flightradar24. Πριν από αυτό, το πλήρωμα είχε δώσει μήνυμα για  ατύχημα εντός του αεροσκάφους, αναφέρει το RIA Novosti.

CpLejeMWEAArXe7

Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Μάιου 2016 αεροσκάφος της Egyptair που πραγματοποιούσε πτήση από το Παρίσι προς το Κάιρο , συνετρίβη στην Μεσόγειο Θάλασσα λίγο μετά από την είσοδό του στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...