Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Ένοπλος ληστής γεμάτος με αίματα εισέβαλε σε γερμανικό εστιατόριο

Ένας ένοπλος ληστής , σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο οποίος είναι  γεμάτος αίματα  είναι  οχυρωμένος μέσα σε ένα γερμανικό εστιατόριο ανέφεραν πριν από λίγο  δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, καθώς και ο διεθνής τύπος .

Ο  άντρας έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα εστιατόριο στην δυτική πόλη του Saarbruecken. Μια επίλεκτη αντιτρομοκρατική ομάδα (SEK) έχει ήδη μεταβεί στο σημείο και είναι έτοιμη να εισβάλει στο κτίριο.

Ο οπλισμένος άντρας φώναξε «Βγείτε όλοι έξω».  Το προσωπικό, και λίγοι πελάτες, καθώς  και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έτρεξαν πανικόβλητοι στο δρόμο, φωνάζοντας για βοήθεια.

Δείτε εδώ live εικόνα

Η αστυνομία έχει αποκλείσει δυο τετράγωνα  στο κέντρο της πόλης προκειμένου να έχει ελευθερία κινήσεων στην επιχείρησή της.

Germany-Saarbrucken-697379

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πάσχει ενδεχομένως από «ψυχολογικά προβλήματα» και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά η ταυτότητά του ούτε τα αιτήματά του.

Η αστυνομία έχει αποστείλει  διαπραγματευτές και ψυχολόγους προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του.

Επίσης πριν λίγο έγινε γνωστή η επιπρόσθετη αστυνομική παρουσία στην γερμανική πόλη του Σααρμπρύκεν, δίπλα στα γαλλικά σύνορα. Οι Γερμανοί  αστυνομικοί έχουν στην κυριολεξία σφραγίσει την περιοχή. Αυτό πάντως δεν είναι καλό σημάδι για την συνέχεια της επιχείρησης.

germany-615418

Πρόκειται για ένα ατελείωτο εφιάλτη που εκτυλίσσεται στην Ευρώπη από «μοναχικούς λύκους», ή  κατακλυζόμαστε από επιδημία δολοφονιών ψυχικά διαταραγμένων ανθρώπων.

Τόσοι πολλοί όμως μαζεμένοι "διαταραγμένοι"  δεν είναι δυνατόν να ενεργούν και σίγουρα κάτι άλλο συμβαίνει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...