Αρχείο

Είσοδος των τουρκικών αρμάτων υπό τον οθωμανικό ύμνο στην Τζαραμπλούς – Και να ήξεραν τι τους περιμένει ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακριβώς πριν από 100 χρόνια οι βρετανικές δυνάμεις του φλεγματικού στρατηγού Άλενμπυ και οι άτακτοι Άραβες του περιβόητου Υπολοχαγού Λόρενς του επονομαζόμενου και «Λόρενς της Αραβίας», συνέτριψαν  στην ίδια  περιοχή που δρα ο τουρκικός στρατός,  τις οθωμανικές δυνάμεις του Εμβέρ πασά και του Γερμανού στρατηγού Φον Σάντερς.

Σήμερα μετά από 100 χρόνια οι τουρκικές νέο-οθωμανικές δυνάμεις του Προέδρου Ερντογάν υπό τον ήχο του οθωμανικού ύμνου εισέρχονται στην πόλη Τζαραμπλούς, ενδεικτικό των προθέσεων τους όχι μόνο στην Μέση Ανατολή αλλά και στα Βαλκάνια, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .

Τότε υλοποιήθηκε και η γνωστή  οριοθέτηση των νέων χωρών (Συρία -Ιράκ )  με την συμφωνία Sykes-Picot , ενός Γάλλου και ενός Βρετανού διπλωμάτη,  η οποία ισχύει μέχρι σήμερα και στην οποία ενδεχομένως "στοχεύει" ο Τούρκος Πρόεδρος .

Η  τουρκική εισβολή ξεκίνησε επίσης την ίδια ημέρα κατά την οποία  πριν  500 χρόνια διεξήχθη  η  μεγάλη μάχη του Marj Dabik, και  η  οθωμανική εξουσία έγινε  κυρίαρχη  στον σουνιτικό κόσμο.

Αυτές τις ημερομηνίες διάλεξε η τουρκική κυβέρνηση για να αποστείλει τα «μηνύματα της» σε όλους,  "φίλους" και "εχθρούς" και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

Δεν πρόκειται να αποχωρήσουν σύντομα οι Τούρκοι από την περιοχή αυτή σε καμία  περίπτωση  , αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της διεθνούς  κοινότητας, ενδεχομένως  της Μόσχας, του Πεκίνου που εισέρχεται και αυτό στο παιχνίδι και τέλος των ΗΠΑ και της ΕΕ, οι οποίες έχουν τεράστια συμφέροντα .

Οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι αποτελούν πλέον μέγα-απειλή για δύση και Ανατολή,  στα σχέδια των υπερδυνάμεων για την ενεργειακή εκμετάλλευση της  περιοχής.

Ως πότε  όμως οι δύο υπερδυνάμεις θα «χαϊδεύουν» μια άκρως ιμπεριαλιστική,  εθνικιστική και εμποτισμένη με άκρατο ισλαμισμό Τουρκία , η οποία ονειρεύεται οθωμανικές αυτοκρατορίες;

Πολλοί ειδικοί αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι Ρωσία και ΗΠΑ έχουν ρίξει την Τουρκία «στο λάκκο με τα λιοντάρια»,  και η Άγκυρα πανηγυρίζει με τούρκικους ζουρνάδες και λαούτα θεωρώντας ότι η οθωμανική σημαία θα κυματίζει εσαεί,  για πόσο ακόμη όμως;

Όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα «κεκανονισμένα» και το κράτος της ανομίας , των σφαγών και των γενοκτονιών με το όνομα τουρκική δημοκρατία, θα εξαφανιστεί από τον χάρτη όχι μόνο της Μέσης Ανατολής αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου όπως ακριβώς δημιουργήθηκε πριν 1100 χρόνια.
https://twitter.com/KirpiveKobra/status/768565287457284096

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ