Κοινωνία

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Συγγνώμη από τη Στεφανίδη, ο γκάου είμαι εγώ

Συγγνώμη ζήτησε από τη χρυσή Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Παπανικολάου, ο οποίος χθες σε ανάρτησή του στο Facebook τη χαρακτήριζε «γκάου». «Ο γκάου είμαι εγώ» έγραψε σήμερα.

Μετά τη χθεσινή του δήλωση και το θόρυβο που προκλήθηκε ο κ. Παπανικολάου έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτησή του, ενώ η ΕΡΤ τον «άδειασε» ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής: Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο» ανέφερε η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.

ertprotiΟ δημοσιογράφος της ΕΡΤ όμως έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις για τις αναφορές ότι η πίσω από την ανάρτησή του βρισκόταν και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. «Δεν υπήρξα ούτε είμαι μέλος του κυβερνώντος κόμματος» είπε.

ertproti

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...