Κοινωνία

Δείτε γιατί δεν κάλεσαν την Άννα Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο - «Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε» τονίζουν

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα εκδήλωση προς τιμή της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής.
Όπως δήλωσε στην «Καθημερινή» ο πατέρας και προπονητής της, δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση.
«Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε», σημείωσε ο κ. Τάσος Κορακάκης.
Όπως λέει ο ίδιος, χθες αργά το απόγευμα πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο Προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει.
Με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία, η οποία επιβεβαιώθηκε. Αφού κατάλαβαν το σοβαρό ατόπημα που είχαν υποπέσει, οι διοργανωτές δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το «ξέχασαν», αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.
Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση, όπως ενημέρωσε ο πατέρας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Προεδρικού Μεγάρου και της πλευράς της αθλήτριας, ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ